Morgen is het Pasen! Om alvast een beetje in de stemming te komen heb ik vandaag een vrolijke Pasen nail-art om te laten zien. Deze creatie doet me echt een beetje denken aan beschilderde eieren! De kleurtjes zijn fris en lente-achtig, helemaal in Pasen-sfeer dus.

Producten die ik gebruikt heb:

  • Fogan Cosmetics | kleur 02 (mintgroen)
  • Gosh | kleur 552 Yellow Bombay (geel)
  • Catrice | kleur 20 Meet Me At Coral Island (koraal)
  • B-pretty | pink nail-art striper

Hiernaast heb ik ook een transparante lak gebruikt van Hema.

 Het was in eerste instantie niet de bedoeling om een lichtgroene kleur te gebruiken (de appeltjes kleur), maar omdat ik m’n nagels eerst mintgroen had gelakt werd het geel gewoon groen. ;-) Ach ja. Uiteindelijk vind ik het wel leuk geworden, m’n nagels waren lekker vrolijk en lente-achtig!

Je hebt hier dus een nail-art striper voor nodig, maar als je die niet hebt zou je het ook kunnen proberen met een saté prikker! Veel succes, mocht je het gaan namaken. Of misschien gebruik je het wel alleen als inspiratie voor je eigen creatie, dat kan natuurlijk ook!

Ga jij nog iets bijzonders doen met je nagels voor Pasen?