Ik denk dat het nu al ongeveer drie maanden geleden is dat ik écht lekker make-up heb gekocht. Voor een beautyblogger is dat lang geleden. Héél lang geleden! Tussendoor heb ik wel wat dingetjes gekocht, maar dat is niet noemenswaardig. Omdat het alweer zo lang geleden is heb ik ontzettend veel zin om te shoppen en om weer lekker ouderwets veel make-up te kopen. Ik heb voor het mooie weer even een wishlist gemaakt!

1. MAC Mineralize Skinfinish in Porcelain Pink

Al meer dan een jaar wil ik een Mineralize Skinfinish van MAC. Deze blushes zien er altijd prachtig uit! Deze komt uit de Après Chic collectie van januari. Ik heb swatches gezien en de kleur en textuur vind ik prachtig. Hij kost €25,00.

2. Inglot Freedom System Palette

Zijn jullie al bekend met het Freedom System Palette van Inglot? Waarschijnlijk wel. Zo niet: Inglot heeft losse palettes in het assortiment die je zelf kan vullen met kleuren die jij mooi vindt. Ik speel al langer met het idee om zo’n palette te kopen, zodat ik hem zelf kan vullen. De vraag is alleen nog: welke kleuren zal ik er in doen? Daar moet ik nog maar ’s goed over nadenken. Ik weet even niet wat een los palette kost (wie helpt me) maar de losse kleuren kosten in ieder geval €6,00 per stuk.

3. Yves Rocher Waterproof eye pencil

Als je Pink Sensation al wat langer volgt weet je misschien dat ik deze potloodjes al heb. Lees hier mijn review! Zoals in het artikel te lezen is ben ik erg tevreden over de potloodjes, het zijn echt de beste die ik tot nu toe heb gehad. Maar: de zwarte is op. En dus wil ik graag weer ’n nieuwe. Toch zal dit nog even moeten wachten, want ik heb nog een ongebruikt zwart oogpotloodje van Urban Decay liggen die ik eerst nog wil proberen.

4. Nieuwe Catrice lakjes

Hebben jullie al gelezen over de nieuwe Catrice nagellak die in maart in de schappen liggen? Nee? Check dan de link even, daar vind je alle nieuwe kleuren. Ik ben zo op het eerste gezicht helemaal weg van Pimp my Shrimp, Shopping Day At Bluemingdales, The GlamoureX Factor en I’m Dynamite. Zodra ze in de winkel liggen ga ik deze zeker kopen! Deze kosten €2,99 per stuk.

5. Hema eyeshadow base

Een echte ‘gouwe ouwe’, de oogschaduwbasis van Hema. Een jaar of drie, vier geleden was dit mijn enige oogschaduwbasis, en ik gebruikte hem erg graag. Nu heb ik er eentje van Urban Decay, maar die begint een beetje op te raken, en dus wil ik graag een nieuwe erbij. Waarom deze van de Hema? Omdat ‘ie lekker goedkoop is en prima werkt. Bovendien zit er heel veel in het potje en kan je er dus lang mee doen. Prijs: ongeveer €3,00.

Dat was ‘m weer! Ik denk dat ik sowieso het Freedom System palette ga kopen zodra ik weer in Amsterdam ben, en die Catrice lakjes gaat ook zeker lukken, evenals de Hema oogschaduwbasis. De rest komt later!

Heb jij momenteel iets op je wishlist staan? Zo ja, wat?

 

 

 

Bron Inglot foto

GERELATEERDE ARTIKELEN