Oh oh, wat het is het toch weer lang geleden dat ik een look maakte voor 30 Days Makeup Challenge! Ik ben deze challenge vorig jaar begonnen omdat ik wat vaker looks met een bepaalde thema’s wilde maken. Vandaag is het thema ‘blauw’ aan de beurt. Weer een erg kleurrijke look dus, kijk je mee naar wat ik gemaakt heb?

Om jullie geheugen (en de mijne) even op te frissen… dit zijn de thema’s van de 30 Days Makeup Challenge:

We zijn nu dus bij de kleuren thema’s, en ik kan eerlijk gezegd niet wachten om te beginnen met de random thema’s! Glitter, Barbie (!) en Sunset bijvoorbeeld.. super gaaf. Ik ga maar snel door met de kleurrijke looks zodat ik hier snel aan kan gaan beginnen. :-) Check hier trouwens look een, twee en drie.
Lekker turquoise met een beetje taupe, al vind ik dat die taupe kleur nogal is weggevallen op de foto’s. Ik was blij verrast met deze look, want ik vind het best heel mooi staan bij mijn kleur ogen. Het lijkt wel alsof mijn blauwe ogen extra opvallen! Voor herhaling vatbaar dus!  Dit zijn de producten die ik gebruikt heb:

Gezicht

Ogen

Lippen

  • Lichtroze lipgloss | Hema Jip & Janneke gloss

 Ik kan jullie vertellen dat de bronzer van Etos op dit moment echt mijn favoriet is! Ik gebruik hem bijna iedere dag. Verder blijft de Lash Energizer mascara een van de toppers in mijn stash (helaas is ‘ie bijna op) en zoals jullie misschien wel weten heb ik tegenwoordig een nieuwe ‘wenkbrauw routine’. Check daarvoor dit filmpje.

Wat vinden jullie van deze look met het thema blauw? Laat het me weten! De volgende challenge is ‘bronze’, dus daar ga ik binnenkort mee aan de slag.