Ik kondigde het een paar dagen geleden al aan hier op Pink Sensation, en afgelopen zaterdag was het dan echt zo ver: de derde editie van de Beautygloss Party! Ik was erg benieuwd naar het feest, maar ik kan jullie vertellen: het was weer een geweldig evenement! Gedurende het feest heb ik wat foto’s gemaakt, en die laat ik natuurlijk graag even zien.

Dit jaar zou ik weer samen met Macha naar het feest gaan, en op het laatste moment kwam mijn zusje Sabine daar ook nog bij! Ze had tegen mij verteld dat ze achteraf gezien ook graag naar het feest had gewild, maar ze was te laat met een kaartje. Gelukkig vond ik een meisje die haar kaartje verkocht, en zodoende kon ze toch naar het feest. Bedankt dat we het kaartje van je mochten kopen, Daphne!

’s Ochtends kon ik, in tegenstelling tot veel andere meiden, lekker uitslapen, want we hadden besloten om wat later naar het feest te gaan. Het zou dit jaar tot 20.00 uur duren, dus we hadden tijd genoeg. Nadat Sabine en ik ons rustig aan hadden klaargemaakt voor het feest vertrokken we richting Den Haag om met de trein naar Amsterdam te reizen. Het was heerlijk weer, en de treinreis verliep vlekkeloos!

Mijn look van die dag

Op het station meetten we Macha en met z’n drietjes liepen we naar de Beurs van Berlage. Ik wist precies waar het zat, dus we hadden het zo gevonden. Nadat we buiten even snel onze ballerina’s verwisselden voor hoge hakken gingen we naar binnen. Ons kaartje werd gescand, we kregen een bandje om en vervolgens liepen we naar de garderobe. Het viel mij meteen op dat de locatie erg goed gekozen was. De Beurs van Berlage is een mooi historisch pand, en de grote zalen waren naar mijn mening goed ingericht. Ook de garderobe en het eten en drinken was goed verzorgd.

Hierna hebben we van alles en nogwat gedaan. Sabine heeft bijna twee uur in de rij gestaan om haar nagels te laten lakken, wat uiteindelijk totaal niet mooi geworden was,. Dat was wel jammer. In de tussentijd hebben Macha en ik ons vermaakt bij het podium en bij Inglot. Helaas hadden ze de kleuren niet meer die ik wilde voor een Freedom System Palette. Dat vond ik wel jammer! Misschien is het een idee om de volgende keer meer make-up mee te nemen?

Terwjil Macha en ik even waren gaan zitten om wat te drinken (zie foto hierboven) werd ik aangesproken door een meisje. ‘Huh?’, dacht ik, maar het bleek dus een bezoeker te zijn van Pink Sensation. Super leuk natuurlijk! Deze mooie dame, Ilse genaamd, heeft inmiddels alweer drie jaar geleden een parfum gewonnen hier op Pink Sensation. Ik herinnerde je naam zeker nog hoor Ilse! Leuk om je gezien te hebben. :-)

Met Pink Sensation bezoeker Ilse

Verder zijn we met z’n drietjes op de foto geweest in een fotostudio (hopelijk heb ik deze foto snel!), hebben we genoten van een een lekkere cupcake, drinken en B&J ijs, hebben Macha en ik een heleboel maskertjes van Dr. van der Hoog ingeslagen (vooral ik, hehe), en daarnaast kochten we ook nog wat leuks bij BB Cream Shop. Ik vond het leuk om die mensen te zien, want ik heb een aantal jaar terug iets voor hen getest! Oh ja, we zijn ook nog met acteur Mark van Eeuwen op de foto geweest alias Jack uit GTST. Ik volg GTST al een hele tijd, dus ik vond het stiekem best leuk om even met ‘m op de foto te gaan, hihi.

Met Mark van Eeuwen! (trouwens, vinden jullie Macha’s haarkleur ook niet ontzettend gaaf?)

Tom Gorny & Mark van Eeuwen

Iedereen twitterde er op los! Superleuk dat dit op het scherm te zien was.

Ik vind dit zo’n leuke foto! Tom Gorny gaf leuke en inspirerende sessies op het podium, Mascha was hier ook even op het podium gekomen.

Verder zijn we ook nog alle drie met Mascha op de foto geweest. Ik vond het werkelijk waar zó ontzettend leuk dat ze de tijd nam om met iedereen op de foto te gaan. Het was ontzettend druk, iedereen wilde natuurlijk een foto met haar, maar ze deed het super. Mascha, ik vond je outfit ook heel mooi! Heel wat anders dan de vorige keren, maar wel erg gaaf.

Yay! Ik vind dat ik zelf niet zo leuk op deze foto sta eerlijk gezegd, maar ik vind het wél leuk dat ik weer op de foto sta met Mascha. :D

Rond 16.30 uur vonden we het wel welletjes, en besloten we om onze goodiebag en jassen op te halen.

Zoals waarschijnlijk ook wel uit de foto’s blijkt: het was weer een zeer geslaagd evenement! De eerste editie vond ik al ontzettend leuk, maar deze was eigenlijk nóg leuker. Alles was ontzettend goed verzorgd en geregeld. Mijn complimenten daarvoor! Ik kan me wel een beetje indenken hoeveel werk het geweest moet zijn om dit allemaal te organiseren.

Op het station namen Sabine en ik afscheid van Macha (zij moest naar Eindhoven) en eenmaal in de trein werden we aangesproken door een vrouw. Ze vertelde ons dat ze de enorme rij had gezien voor de Beurs van Berlage die dag, en dat ze zich de hele dag had afgevraagd waar dat nou voor was. ‘Allemaal mooie dames, in hun mooiste kleding, in een enoooorm lange rij.’ Hihi! Wij hebben haar verteld dat het om de Beautygloss Party ging, en ze vond het leuk om onze verhalen te horen.

Tot zover mijn verslag van de Beautygloss Party 2013! Ik heb me goed vermaakt gedurende deze middag en het was weer ontzettend leuk. Ik had verwacht dat ik meer bloggers tegen zou komen, maar dat viel eigenlijk nog best tegen. Ach, het was ook zo druk. ;-) Bedankt Mascha & de rest voor deze leuke ervaring!