Morgen is het zo ver: de derde editie van de Beautygloss party! Eind 2011 ben ik naar de eerste Beautygloss party geweest, het verslag daarvan kan je hier lezen. Vorig jaar heb ik overgeslagen, maar dit jaar ben ik weer van de partij samen met vriendin Macha! Gelukkig heb ik inmiddels een outfit en ja.. het komt nu echt dichtbij. Ik ben heel benieuwd wie ik daar ga zien en natuurlijk of er ook nog Pink Sensation bezoekers gaan!

Zoals ik al zei ben ik er in 2011 ook al geweest, dit was de eerste party. Het was toen in de Koelelkerk in Amsterdam en het was een ontzettend gaaf feest! Dit jaar zal de party plaatsvinden in de Beurs van Berlage, dezelfde locatie als de tweede editie.

Dit jaar wordt misschien nóg wel beter dan voorgaande jaren, als ik afga op wat ik allemaal lees in de updates die regelmatig voorbij komen. Het klinkt zo gaaf! Ik ben van plan om wat Inglot te shoppen, en daarnaast misschien ook nog iets van Fogan Cosmetics (zij stonden ook op de Huishoudbeurs!) en Embryolisse. Verder laat ik alles op me af komen, ik zie wel wat er allemaal te beleven is! Ik heb het idee dat deze party veel grootser is dan de eerste, ben benieuwd hoe dat is.

In 2011 op de Beautygloss party! Ik kreeg hier een touch-up.

Mijn outfit is inmiddels bekend! Ik doe een mintgroen jasje aan (die ik ook hier aan had) met daaronder een jurkje, panty en hoge hakken! Ik heb hele gave zwarte pumps, maar ze zijn een beetje hoog. De kans is dus zeer groot dat ik aan het einde van de dag op ballerina’s rondloop. ;-) Wat ik met mijn haar ga doen weet ik nog niet, en qua make-up weet ik het een beetje (deze look waarschijnlijk). Zeg even hoi als je me ziet morgen, vind ik leuk!

Maar nu is dus mijn vraag:

Wie gaan er nog meer naar de Beautygloss party?

Het lijkt me superleuk om bezoekers of andere bloggers te ontmoeten, dus laat even weten bij de comments of je gaat! Misschien tot morgen…? :-)