Catrice nagellak: Meet Me At Coral Island (tip!)

Catrice heeft onlangs alle nagellak vernieuwd, dat weten we inmiddels wel. Een tijdje terug schreef ik al over Lilatric en The GlamoureX Factor. Maar wist je dat niet álles vernieuwd is? Ik vond in de schappen deze mooie koraalkleur, en guess what? Meet Me At Coral Island zat ook in de vorige reeks lakjes. Ik weet nog dat de lak ontzettend populair was, dus waarschijnlijk hebben ze ‘m er daarom in gelaten. Kijk je mee naar mijn swatches?

De kleur mag hetzelfde zijn, maar het kwastje van deze lak is wel veranderd. Alle nieuwe lakjes hebben een nieuw kwastje, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo handig vind werken. Met die vorige kon ik een stuk beter overweg. Ik vind deze iets te groot of zo, ik kan het niet zo goed omschrijven. Het voelt alsof ik veel meer moeite moet doen om netjes te lakken. Misschien ben ik de enige, maar ik wilde het toch even melden.

De kleur vind ik geweldig, dat is natuurlijk ook de reden waarom ik hem gekocht heb. Bij veel beautybloggers was Meet Me At Coral Island een grote favoriet, en ja, bij mij is hij dat nu ook. Ik vind het een heerlijk fris en zomers kleurtje, perfect voor wanneer het weer wat lekkerder weer is.


Het lakken gaat, ondanks dat ik het kwastje wat minder vind, prima en de lak smeert goed uit. Wel heb ik drie laagjes aangebracht voor complete dekking, na twee laagjes zie ik de witte randjes van mijn nagels er nog doorheen. De lak is geheel creamy, mijn favoriete finish qua nagellak. De kleur blijft lang goed en ja, ik ben gewoon heel erg tevreden. De dekking had naar mijn mening iets beter gemogen, maar verder is het een prima lakje.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak van Catrice?

GERELATEERDE ARTIKELEN

8 reacties op Catrice nagellak: Meet Me At Coral Island (tip!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
 • h e r f s t tree autumn
 • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
 • Oxford Street London
 • Nog eentje dan London OxfordStreet
YouTube