Al een aantal maanden speel ik met het idee om een wekelijks of maandelijks diary te maken met daarin foto’s en verhalen van dingen die ik doe in het dagelijks leven. Een soort kijkje in mijn leven dus. Het is er niet van gekomen omdat ik vind dat ik niet altijd spannend een boeiende dingen meemaak, in tegenstelling tot andere bloggers. Vorige week was anders! Ik had een drukke planning met een aantal erg leuke dingen, dus ik besloot eens een week lang lekker foto’s te maken. Kijk je mee?

Maandag

Deze week begon met een leesexamen Nederlands. Ik zit in in het derde en laatste jaar van het mbo (directiesecretaresse) en tussendoor worden er examens afgenomen.

Stress! 9 uur en nog een kwartiertje om op school te komen.

Gegevens voor de toets. Ik was niet erg zenuwachtig omdat ik nooit veel moeite heb met lezen, en het was Nederlands, dus het móest wel goedkomen. Toch?

Ja dus. Na het examen in de auto: YAY EXAMEN GEHAALD! :D

Kopje thee drinken met mama

En daarna gezellig samen boodschappen doen! Zie hier: speltbrood, mijn favoriet. Superlekker en gezond.

Lunch: speltboterham met zuivelspread & rucola en tonijnsalade met rucola.

 

Daarna: naar de kapper! Mijn haar is weer wat blonder en de puntjes zijn bijgeknipt.

Eenmaal weer thuis even genieten van wat focaccia en een kopje (door mijn moeder gemaakte) tomatengroentesoep.

 

’s Avonds: presentatie Engels oefenen, het examen wat gepland stond voor de volgende dag..

Dinsdag

Outfit

Weer op de fiets naar huis na het examen. Het ging erg goed! Ik had de tekst goed uit m’n hoofd geleerd en alles verliep vlekkeloos. Het was nog wel even afwachten op de uitslag.

Nadat ik thuis even geluncht had ben ik naar de gemeente Westland gegaan. Hier heb ik de afgelopen 20 weken stage gelopen, en die dag was mijn afscheid. Hier op de foto twee bosjes Freesia’s (van het bedrijf van mijn vader) voor mijn stagebegeleiders.

Nog even snel een cake extra halen bij de Albert Heijn.

Al het lekkers uitgestald voor iedereen die zou komen! Mokkagebak en Schwarzwalder, allebei van Lidl. Smaakte heerlijk! Een aanrader dus.

Doei werkplek! Snif..

Leuke cadeautjes gekregen voor mijn afscheid.

’s Avonds opende ik de post, en daar zat een donorformulier in. Meteen maar even ingevuld!

Woensdag

Op woensdag was ik lekker vrij! Voor de rest van de week stond er geen school gepland dus dat was wel lekker. Toch had ik genoeg te doen, ook op woensdag.

Ik begon de dag bij de sportschool! Een goed begin van de dag al zeg ik het zelf ;-)

Na het douchen even lunchen en vervolgens even wat boodschappen doen en langs de garage in Delft met mijn auto. Ik heb sinds november een auto (heb de oude van mijn opa van hem gekocht), maar hij had wat kleine mankementen waar ze naar zouden kijken. Onder andere was het rubber van de ruitenwisser losgegaan en er was iets met de multiriem. Gelukkig hebben ze het op kunnen lossen! Wel gelijk €50 armer..

Ik moest tanken, en mijn lieve opa betaalde de benzine! Super lief <3 Daarna heb ik bij hem nog gezellig wat gedronken. Geen foto’s van!

Heerlijk avondeten: tagiatelle met groene groenten (rucola, boontjes, uitjes). Daarnaast zat er ook kip in, en zoals te zien is heb ik er ook wat kaas overheen gestrooid. Mmm!

Daarna nog even leren voor een examen van volgende week.

Donderdag

Op donderdag ging ik een dagje meelopen met een student aan Hogeschool Inholland in Den Haag. Ik heb al eerder verteld over mijn studiekeuze voor volgend jaar, en om een beter beeld te krijgen van de school zou ik een dagje meelopen met een student.

Dit zag ik toen ik mijn gordijnen open deed. Wauw.

Ontbijtje

Wachten op de bus (die te laat kwam)! Dit is ook de dag geweest waarop het enorm hard waaide.

Den Haag vanuit de tram

Bloesem!

Weer wachten op de tram. Het was een leuke en boeiende dag bij Inholland. De studente die me begeleide was heel aardig en heeft me veel verteld over de school. Ik heb twee lessen bijgewoond: Psychologie en Inleiding Internationaalrecht. Erg interessant allemaal. Ik denk wel dat het Inholland gaat worden in Den Haag.

Chagrijnig door de harde wind buiten :( Het was echt koud terwijl ik op de bus aan het wachten was.

Dinner

’s Avonds ging ik bowlen met club kindjes! Ik geef een avond per week club met nog meisje van mijn leeftijd aan basisschoolkinderen. Het is een soort scouting maar dan vanuit de kerk! We gingen bowlen als afsluiting van het clubjaar. Heb hier ook geen foto’s van, helemaal vergeten.

Vrijdag

Vrijdag vond de reünie plaats van de gemeente Westland voor gepensioneerden. Ik heb tijdens mijn stageperiode een collega die de taak had gekregen om dit te organiseren ondersteund en veel geholpen. Ik zou die dag ook aanwezig zijn, en ik had er veel zin in! Het was veel werk om te organiseren (er zouden rond de 200 personen komen) dus het mocht van mij wel eens beginnen.

Lekker zonnetje!

De kleine foto tentoonstelling die ik had geregeld in samenwerking met het Historisch Archief Westland.

Een gedeelte van de zaal waar het plaats zou gaan vinden.

Tussendoor ben ik even thuis gaan eten. Ik had niet veel meer te doen op de gemeente en de reünie zou 15.00 uur beginnen. Ik vond het wel lekker om nog even thuis te chillen.

Toen ’s middags iedereen eenmaal binnen was konden wij ook even een lekker gebakje eten!

Toespraak van de burgemeester

Na afloop: heel moe, maar ontzettend tevreden! We hebben ontzettend leuke reacties gehad, en het was gewoon heel erg leuk om al die mensen die elkaar jaren niet gezien hadden weer bij elkaar te zien.

Eenmaal weer thuis even eten en Simba aaien..

… en daarna, als echte verslaafde, Flikken Maastricht kijken!

Zaterdag

Deze dag bestond voornamelijk uit: werken tot 13.00 uur, leren en Beyoncé dvd’s kijken.

Cornflakes als ontbijt. Ik was hier al redelijk uitgeput van de drukke week!

Na het werken een powernap gedaan, want zoals ik al zei was ik erg moe.

Daarna lerenlerenleren, want maandag een examen

Mijn favoriete avondmaaltijd: Kip Tajine!

’s Avonds ging ik niet uit, maar ging ik met vriendin Linda Beyoncé dvd’s kijken. De dag erna zouden we naar het concert gaan in Ziggo Dome!

Zondag

JAAAAAA BEYONCÉ! Ik wilde haar al zó lang zien. ’s Ochtend werd ik wakker nog voordat m’n wekker ging (bijzonder moment) en was al helemaal hyper.

In de trein richting Amsterdam Bijlmer ArenA. We gingen er al vroeg heen want we wilden natuurlijk wel vooraan staan.

Toen we aankwamen waren er al heel wat mensen. Wij waren er zelf om 11.30 uur.

En toen moesten we wachten. En wachten. En nog meer wachten. Had ik al gezegd dat we moesten wachten?

Gelukkig stonden er ongeveer 4x zoveel mensen áchter ons als voor ons. De gedachte dat we dichtbij Beyoncé zouden staan hield ons op de been. En dat is niet overdreven, haha. ;-)

Later voegde vriendin Iris zich ook bij ons. Linda en ik hebben in totaal 7 uur buiten gewacht in de rij (gelukkig was het goed weer), en daarna nog 1,5 uur binnen in de zaal met Iris erbij. Wat een gestress was dat zeg! Wij bevonden ons natuurlijk tussen alle diehard fans en het was echt duwen, stressen en keihard rennen naar de zaal voor een goede plek. Pffff!

Eva Simons stond in het voorprogramma. Hier heb ik geen foto’s van gemaakt, want ik vond dat niet zo boeiend. Sommige nummers van haar vind ik wel leuk, maar ik spaarde liever de batterij van mijn telefoon voor Beyoncé. Eva Simons playbackte trouwens bijna al haar nummers, behalve de laatste. Jammer!

Daarna moesten we weer wachten, maar om 9 uur kwam ze dan eindelijk op het podium: BEYONCÉ! Ik ga nog een filmpje maken met daarin alle stukjes film die ik gemaakt heb tijdens het concert. Zal ik zo snel mogelijk met jullie delen! Bovenste foto heb ik met mijn telefoon gemaakt. We stonden echt dichtbij :D

In totaal deed ze een stuk of 30 nummers en ieder nummer was even goed. Wát een fantastische show zeg. Beyoncé pakte groot uit met gave filmpjes tussendoor, vuurwerk, vlammen, lichtshows, verpletterende cheografie’s en meer. Ze maakte zelfs een reuzesprong over het publiek heen naar een ander podium terwijl ze vast zat aan een touw. Heel gaaf. Daarnaast heeft ze natuurlijk een dijk van een stem, iets wat we al wisten, maar wat nu zeker bevestigd is. Ik ken weinig artiesten die live zó goed kunnen zingen. Daarnaast danst ze ook nog eens heel goed en zag ze er fantastisch uit. Laat ik duidelijk zijn: meer dan 8 uur in de rij staan doe ik alléén voor Beyoncé. ;-)

Na de show waren we moe, dorstig, en werkelijk alles deed pijn van het vele wachten. Rugpijn, voetpijn, knieën deden zeer. Gelukkig deelden ze buiten Pepsi Cola uit, wat echt m’n redding was. Ik was echt bang dat ik flauw zou vallen tijdens het concert omdat het zo warm was en ik zo weinig had gedronken! Maar het was het allemaal waard. Na een treinreis van 1,5 uur met vertraging lag ik eindelijk in bed. Het was inmiddels half 3 ’s nachts.

Tja, dat was nou afgelopen week! Ik word alweer helemaal moe terwijl ik dit typ, wat een drukke en hectische week was dit. Maar de afsluiter was top: Beyoncé! Gelukkig is komende week een stuk rustiger. Ik ga echt even bijkomen hoor! Hopelijk vonden jullie het leuk om eens iets van een diary te lezen, en wie weet tot een volgende keer!

(PS. er viel deze week erg weinig nieuws te lezen op Pink Sensation. Ik heb hier echt geen tijd voor gehad! Hopelijk begrijpen jullie dit na het zien van dit diary ;-) Deze week ga ik weer bloggen).

xxx Melissa