Elk seizoen heb je wel een aantal modetrends die er echt uitspringen en die je overal, online maar ook in de winkels, terug ziet. Must-have accessoires, fijne mode items en schoenen waar je direct verliefd op wordt. Ook dit seizoen zijn er zeker drie modetrends waar je echt niet omheen kunt. Ik laat je graag zien welke!

Ombre

Ombre was afgelopen winter al erg populair en ook dit voorjaar is ombre niet weg te denken uit je garderobe, haren en nagels. De ombre haartrend zien we steeds vaker opduiken in het straatbeeld en is tegenwoordig ook heel makkelijk zelf te maken. Voor je nagels vereist het ombre effect echter wat meer oefening, maar met een beetje hulp creëer je binnen no-time een prachtige nailart. Ombre in kleding wordt dé hit van deze zomer. Ombre shirts maar ook broeken geven je outfit een extra stoer randje en combineren eigenlijk met alles.

Pasteltinten

Zoet, liefelijk en romantisch. Pasteltinten mogen dit seizoen niet ontbreken in je kledingkast. Kies voor mintgroen, babyblauw of zalmroze en combineer je pastelkleuren met bijvoorbeeld denim of – voor de stoere chicks – met zwart leder. Ook mooi is de combinatie van pastel met pastel. Zo matcht mintgroen prima met bijvoorbeeld koraalroze en is babyblauw een fijne combi met lichtgeel. Ook wit blijft een mooie match met pastel. Mijn favoriet? Deze mintgroene sneakers van het merk Converse.

Statement accessoires

Je accessoires zijn dit seizoen de showstopper. Statement kettingen, grote (vintage) horloges en veel armbanden. We gaan het dit voorjaar en deze zomer volop zien. Combineer bijvoorbeeld ook meerdere kettingen met elkaar voor een rijke uitstraling. Ook je tas is dit seizoen een echte eyecatcher. The bigger the better is het credo en ook de kleur mag goed knallen.

In samenwerking met Bulls en Birds