Het is alweer een maand of acht geleden dat ik een outfit liet zien hier op Pink Sensation, dus dat werd wel weer eens tijd! Ik ben niet zo’n fashion meisje, maar ik vind het wel leuk om kledingcombinaties te maken en om bijpassende sieraden uit te kiezen. De outfit die ik vandaag laat zien had ik met Pasen aan, maar uiteraard kan dit ook op een ‘gewone’ dag gedragen worden. Ik koos voor een outfit met veel mintgroen.

Op de foto:

– Zwarte broek | C&A
– Mintgroen hemdje | ?
– Mintgroen jasje | ?
– Zwarte schoenen | Van Haren
– Zilveren horloge | Guess
– Oorbellen | C&A
– Ring | Pull & Bear

De nagellak die ik draag is van Forgan Cosmetics, met daar overheen een nieuwe glitterlak van OPI genaamd When Monkeys Fly!

Het mintgroene hemdje en het jasje heb ik dit jaar op de Huishoudbeurs gekocht, dus ik heb geen idee waar het precies van is.

Ik ben benieuwd naar wat jullie van deze outfit vinden! Ik vind het zelf een leuke outfit, en het jasje zit echt héérlijk! Hebben jullie ook wel eens van die jasjes die totaal niet comfortabel zitten? Met deze heb ik daar gelukkig geen last van.