Ben je zelf helemaal gek van beauty, mode en make-up? En heb je vriendinnen waarmee je daar uren over kan kletsen? Dan is een beauty party helemaal geschikt voor jou. In april kan je drie beauty party’s winnen bij Yves Rocher met een echte beautydeskundige.

 Hoe maak je kans op zo’n fantastische beauty party?

  • Like de Facebook pagina’s van Yves Rocher.
  • Schrijf je vervolgens in voor de game ‘Beauty Party’ en stel een eigen team samen door drie tot vijf van je Facebookvrienden uit te nodigen voor een beauty party.
  • Zorg ervoor dat jullie zoveel mogelijk stemmen van andere Facebook vrienden krijgen.

Voor een geslaagde beauty party nodig je je vriendinnen uit voor een gezellig avondje met een hapje en drankje. Deel je make-up tips met elkaar, probeer elkaars producten en kijk natuurlijk wat je het mooiste staat! Maar.. hoe gaaf is het als hier een echte beautydeskundige bij is? Yves Rocher stuurt, als je wint, geheel kosteloos een beautydeskundige naar je huis die de hele avond (van 19.00 tot 21.00 uur) haar nieuwste beautytips en de laatste make-uptrends voor de zomer met jullie deelt en jou en je vriendinnen een persoonlijk schoonheidsadvies geeft. Ze laat jullie producten uitproberen en iedereen krijgt na afloop een goed gevulde goodiebag mee!

In totaal zullen drie teams winnen: twee teams met de meeste stemmen, en één team dat op de meest originele manier aan stemmen komt!

Succes!

Gesponsorde post