Bijna iedere dag gebruik ik wel producten waarmee ik mijn haar in model breng. Meestal gebeurt dit even vluchtig – ik moet meestal opschieten – maar ik besteed altijd wel een paar minuten aan mijn haar ’s ochtends. Het leek mij daarom wel leuk om mijn haarproducten stash aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

Zoals ik al zei besteed ik niet enorm veel tijd aan mijn haar. Ik zou het iedere ochtend wel leuk willen krullen of steilen, maar ik heb er gewoon geen tijd voor. Ik maak er geen tijd voor ook, trouwens. ;-) Ik ontbijt liever even rustig of doe wat extra’s met mijn make-up. Soms doe ik mijn haar in een staart, knot, of donutrol, en af en toe maak ik het vast met een speldje, maar meestal draag ik het gewoon los.

Als ik uit de douche kom gebruik altijd serum in mijn haar. Op dit moment heb ik er eentje van Kruidvat, maar ik vind die van BioSilk het beste. Na het douchen doe ik er meestal niets mee, tenzij ik nog weg ga. Als ik nog weg moet doe ik iets van mousse er in (terwijl het nog nat is), een beetje crème van Andrélon en altijd als laatste wat haarlak. Niet een heel bijzondere routine dus.

Tijd om alles te laten zien! Het is niet extreem veel vind ik zelf, misschien iets meer dan gemiddeld, maar ik gebruik wel echt alles.

Maskers

Hair Mayonaise – Kokosvet – Garnier masker

Op dit moment heb ik niet zoveel maskers. Ik gebruik die van Garnier het meeste, deze ruikt ook heel lekker! Zeker een aanrader. Ik heb hem bij Action gekocht voor maar een paar euro. Hair Mayonaise heb ik al ruim een jaar, maar ik heb het nog nooit gebruikt! Ik durf niet zo goed, hehe. :) Toch binnenkort maar eens proberen! Ik heb deze gekocht bij de afrowinkel in Den Haag. Kokosvet gebruik ik al een tijd als masker, werkt heel prettig. Deze heb ik bij De Tuinen gekocht.

Shampoo

Elgon zilvershampoo – John Frieda – Hema – Nioxin – Dr. Organic – Zwitsal

De zilvershampoo heb ik al bijna drie jaar, hij is ook bijna op! Ik gebruik hem niet heel vaak, alleen als mijn blonde haar wat gelig wordt. Daarnaast een Frizz-Ease shampoo van John Frieda, die ik nog niet gebruikt heb. Daarnaast een shampoo van Hema, eentje uit de natural serie. Ook deze heb ik nog niet gebruikt, maar dat gaat niet lang meer duren! Naast Hema zie je een shampoo van Nioxin, deze kocht ik bij de kapper 1,5 jaar geleden. Hij bevalt me wel, maar ik heb het idee dat er veel chemische troep in zit, dus ik ga ‘m niet meer kopen. Hij is heel duur ook! Daarnaast Dr. Organic, een hele fijne natuurlijke shampoo. Zeker een aanrader! Tot slot Zwitsal shampoo, deze gebruik ik voornamelijk om om mijn kwasten mee te wassen.

Conditioners

Kneipp – Hema – Nioxin – L’Oréal

Dit zijn de conditioners die ik voornamelijk gebruik. Links eentje van Kneipp, die ik bij Kruidvat kocht in de sale. Nog niet gebruikt, ik bewaar hem nog even. Daarnaast Hema natural conditioner, ook deze ga ik nog testen in combinatie met de shampoo. Daar rechts van een conditioner van Nioxin en tot slot een conditioner van L’Oréal. Ook deze kocht ik bij Action voor lekker weinig geld.

Stylingproducten

 

Wella haarlak – Batiste droogshampoo – Lee Stafford mousse – Andrélon mousse- L’Oréal spray – Kruidvat serum

Van al deze producten gebruik ik de Wella haarlak en Kruidvat serum het meest! De haarlak van Wella vind ik er goed. Het ruikt lekker en is gewoon goed spul. De Batiste droogshampoo werkt ook goed. De mousse van Lee Stafford gebruik ik, als ik hem gebruik, meestal meteen na het douchen. Het geeft mijn haar net wat meer volume. De mousse van Andrélon heb ik nog niet gebruikt, want die heb ik op de Beautygloss party gehad. Daarnaast een krullenspray van L’Oréal (heb ik ook al een poosje, goed spul) en tot slot een serum van Kruidvat. Ik gebruik dit serum omdat ik even geen andere heb, maar ik vind ‘m niet heel goed. Gelukkig is hij bijna op. ;-)

Overig

Kruidvat anti-klit spray – Andrélon crème – John Frieda crème – Nioxin treatment

Tot slot nog wat overige dingetjes. Op deze foto zie je Kruidvat anti-klit spray, deze gebruik ik nu weer wat vaker aangezien mijn haar steeds langer wordt. Daarnaast Andrélon Perfecte Krul crème, die gebruik ik vaak als stylingproduct. Daarnaast een crème van John Frieda voor blond haar, waar ook SPF in zit. Die gebruik ik vooral in de zomer. Daarnaast nog een treatment spulletje van Nioxin, wat ik ook bij de kapper kocht. Gebruik ik niet heel vaak.

Dat waren mijn haarproducten! Ik heb nog wel wat meer liggen, maar dat zijn allemaal producten die echt bijna op zijn en die ik eigenlijk gewoon weg moet gooien. Deze producten gebruik ik allemaal met regelmaat.

Hoe doe jij je haar ’s ochtends? En welke producten gebruik je daarvoor?