Hoera, vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden! Wat gaat de tijd toch snel, het lijkt wel gisteren dat ik op Pink Sensation vertelde dat ik jarig was. Vandaag ben ik 19 jaar geworden, weer een stukje dichterbij de 20. Uiteraard ga ik mijn verjaardag vieren dit weekend met vrienden en familie, maar ik ga het de komende week ook een beetje vieren op Pink Sensation!

Laat ik even kort terugblikken op mijn vorige levensjaar. Deze was namelijk erg leuk! Eigenlijk kijk ik ieder jaar wel terug op een leuk jaar, ik sta erg positief in het leven. De hoogtepunten waren wel mijn verjaardagsfeest, de vakantie naar Portugal, de feestweken, mijn rijbewijs halen, en mijn moment of fame, haha!

Mijn komende levensjaar gaat spannend worden, want ik begin namelijk met een nieuwe opleiding. Eerst nog even alle examens halen natuurlijk, ;-) maar ik heb er het volle vertrouwen in dat ik ga slagen! Verder zie ik wel wat dit jaar me gaat brengen!

Vandaag heb ik niet zoveel plannen. ’s Ochtends moet ik werken tot 13.00 uur, vanmiddag ga ik taarten bakken en hapjes maken voor morgen en krijg ik hopelijk wat cadeautjes. ;-) Vanavond ga ik gezellig uit met een paar vriendinnen. Morgen vier ik mijn verjaardag voor familie en vrienden!

En.. omdat ik jarig ben zul je de komende week wat leuke winacties vinden op Pink Sensation! Houd mijn blog dus goed in de gaten.

Ik wens jullie een fijne dag!

Liefs,

Melissa

Bron foto’s: weheartit.com