Feit: ik ben een sucker voor glitternagellak. Wanneer ik er eentje in de schappen zie ben ik snel geneigd om hem te kopen, zelfs als ik al een soortgelijke lak heb. Een paar weken geleden stond ik in de Hema, en mijn oog viel op een aantal nieuwe glitter topcoats. Hebben! Ik heb er eentje meegenomen, en eenmaal thuis combineerde ik die met een fris koraalkleurtje.

Ik heb dit gemaakt met de volgende nagellak:

Trind Nail Repair gebruik ik altijd als basis. Het maakt mijn nagels sterk en vormt een beschermlaagje. Meet Me At Coral Island van Catrice is een nieuwe favoriet van me, een paar weken terug schreef ik daar ook al een stukje over op Pink Sensation. Ik vind het echt een leuke kleur voor de lente!

De topcoat heb ik zelf dus in nummer 26, de lak heeft verder geen naam. Ik vind de topcoat heel bijzonder, het zijn allemaal kleine holografische miniglittertjes. Dit geeft naar mijn mening echt een heel gaaf effect. Ik heb het effect helaas niet zo goed vast kunnen leggen op de foto’s als ik zou willen, maar neem maar van mij aan dat ‘ie goed holografisch is. ;-)

De topcoat lakt prima, en na één laagje zitten er al heel wat glitters op mijn nagels. Je kan natuurlijk zoveel laagjes aanbrengen als je wil, het is maar net wat je mooi vindt. Ik had bij het maken van deze foto’s twee laagjes aangebracht.

Ik ben heel tevreden dus over deze topcoat van Hema! De topcoats kosten €2,75, wat ik niet erg duur vind voor een kwalitatief goede nagellak. Naast deze topcoat heeft Hema nog een aantal andere soorten. Zeker de moeite waard om even te kijken denk ik zo!