*Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen*

Vandaag heb ik weer een winactie voor jullie! Menig Pink Sensation bezoeker weet waarschijnlijk wel dat ik fan ben van Bourjois. Ik heb veel dingen getest en ben over vrijwel alles positief. Genoeg reden dus om iets van Bourjois te verloten onder mijn bezoekers! Vandaag maak je kans op een Healthy Mix foundation: ik mag er in totaal drie weggeven!

Bourjois Healthy Mix belooft tot wel 16 uur een mooie egale teint, dankzij de formule verrijkt met fruit. Zo zit er bijvoorbeeld abrikoos, meloen en appel in. Ook hydrateert en egaliseert deze foundation de huid.

De kleuren die ik weg mag geven zijn: 51, 54 en 56. Kleur 51 is de lichtste kleur, dus deze raad ik aan voor meiden met een erg lichte huid. Kleur 54 is al een stuk donkerder, geschikt voor dames die wat bruiner zijn. Tot slot nog kleur 56: deze is erg donker, zeer geschikt voor echt getinte dames. Zie onderstaande swatches.

 

51, 54, 56

Hoe maak je kans op deze foundation?

  • Ik ben erg benieuwd naar wat jullie graag willen zien op Pink Sensation, dus laat bij de comments achter waar je wil dat ik een artikel over schrijf. Requests voor filmpjes mag natuurlijk ook!
  • Zet in je reactie dat je meedoet, en laat een geldig e-mailadres achter. Vergeet ook niet te vermelden welke kleur je wil winnen!

Je kan meedoen tot vrijdag 7 juni. De winnaressen ontvangen een mail met daarin dat ze gewonnen hebben. Succes! :-)

Bron swatches