* Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen. *

Terwijl ik vandaag mijn verjaardag vier met familie en vrienden, is het op Pink Sensation ook feest! Wie jarig is trakteert, en omdat ik gisteren 19 jaar werd staat vandaag de eerste winactie online. Ik ben fan van het make-upmerk Gosh, en daarom heb ik een leuk pakket voor jullie geregeld! Lees snel verder voor meer info.

Als je wint krijg je een leuke make-up etui met daarin de volgende producten:

  • GOSH Mono Eye Shadow (€8,49)
  • GOSH Light’n Shine Lip Glaze (€9,49)
  • GOSH Mineral waterproof eyeshadow (€8,29)

In totaal win je dus een make-up etui met producten ter waarde van meer dan €25!

De mono oogschaduws van Gosh zijn al tijden populair. De kleine oogschaduws zijn er in veel verschillende kleuren. Ik heb er zelf ook een in mijn bezit (review kan je hier lezen) en daar ben ik zeer tevreden over. De pigmentatie is goed en de oogschaduw zit in een mooi doosje.

De Light’n Shine Lip Glaze heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar ook dit schijnt een fijn product te zijn. Deze lipgloss met super ‘high shine’ finish belooft lang te blijven zitten. Dankzij het handige spiegeltje en lampje kan je de gloss zelfs in het donker aanbrengen! Wat dat betreft lijken ze erg op de Intense Lip Colours (deze heb ik wel getest).

Tot slot de Mineral Waterproof Eyeshadow. Deze heb ik zelf ook getest (in precies dezelfde kleur) en daar was ik erg tevreden over. Deze waterproof oogschaduw werkt handig als basis, maar kun je ook los gebruiken. Swatches kun je ook zien in dit artikel.

.

Hoe maak je kans op dit pakket?

  1. Laat een reactie achter en vul een geldig e-mailadres in
  2. Volg Pink Sensatin op Bloglovin (klik hier)
  3. Daarnaast zou ik het leuk vinden als je de Pink Sensation Facebook pagina wil liken.

That’s it! Deze winactie loopt t/m woensdag 5 juni. De winnares krijgt van mij een e-mail.

Succes!