* Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen. *

Om je iPod, iPhone of iPad te beschermen is het verstandig om deze te voorzien van een hoesje. Dit hoeft natuurlijk helemaal geen saaie te zijn, want tegenwoordig zijn er genoeg gave en bijzondere hoesjes te koop! Bezit jij een van deze Apple producten en wil je kans maken op een hoesje naar keuze? Lees dan snel even verder, want ik geef er een weg!

Afgelopen zaterdag was ik jarig, én Pink Sensation bestaat alweer vier jaar. Reden genoeg dus om leuke prijzen weg te geven!

Om precies te zijn mag ik een hoesje naar keuze weggeven van maximaal €30,00 van de webshop ipodhoes.nl. Dit is een webshop waar je accessoires kan kopen voor je iPod, iPhone en iPad. Ze hebben werkelijk van alles wat, en ik heb zelf ook al wat gave hoesjes gespot.

Het is ook mogelijk om de €30 te gebruiken als kortingscode, als je bijvoorbeeld iets duurders wil hebben. Uiteraard zul je dan het verschil zelf bij moeten betalen.

Hoe maak je kans op een Apple hoesje?

  1. Laat een reactie achter op dit artikel, en vertel me welk hoesje je graag zou willen hebben.
  2. Als je wil: like mijn blog op Facebook en volg me op Twitter op mijn eigen account of op die van Pink Sensation!

Dit is het enige wat je hoeft te doen om kans te maken! Deze winactie sluit over 1,5 week al, op vrijdag 7 juni 2013 om precies te zijn. De winnaar ontvangt een mail.

Veel succes!