Iedere zomer koop ik wel een zonnebril van maximaal 15 euro, en eigenlijk zijn ze nooit helemaal naar mijn zin. Vaak doe ik er iets doms mee (ik leg ‘m los in mijn tas bijvoorbeeld), waardoor ze ook niet lang meegaan. Het werd dus wel een beetje tijd voor een nieuwe, degelijke zonnebril. Eentje waar ik jaren mee kan doen. Het is er uiteindelijk eentje van Ray-Ban geworden, en die laat ik vandaag aan je zien!

Ik kreeg deze zonnebril als verjaardagscadeautje van mijn ouders. Eerst wist ik niet zo goed wat ik voor m’n verjaardag moest vragen, maar een paar weken terug bedacht ik me ineens dat een nieuwe zonnebril niet verkeerd zou zijn. Ik ben fan van Ray-Ban (heb er ook een leesbril van), want de brillen zijn ontzettend stevig en zien er mooi uit. Vandaar dat het er zo eentje geworden is!

Zoals bij alle brillen van Ray-Ban kreeg ik er een mooie brillenkoker bij, die ik zeker weten ga gebruiken. Deze bril ga ik absoluut niet los in mijn tas laten slingeren, daar is hij ‘ie veel te mooi en kostbaar voor!


Het model heet officieel: ‘Ray Ban 3457 029/13’. Ik koos voor dit model omdat de pootjes wat dikker en steviger zijn. Daarnaast hebben de pootjes een soort panter-achtig printje, wat ik ook erg gaaf vind. Verder zijn pilotenbrillen mijn favoriet op dit moment, dus ook daarom leek dit mij een goede keus!

Mijn bril komt van Pearle: de opticien waar ik altijd heen ga. Ik kocht er eerder deze Ray-Ban, en onlangs nog deze van Carrera. Nu komt dus ook mijn zonnebril er vandaan!

En dit is hoe hij me staat. :-) Ik ben heel blij met deze bril, ik vind ‘m zo mooi! Thanks pap en mam! Helaas is deze foto niet heel duidelijk (met mijn telefoon gemaakt), maar ach, het gaat om hoe hij staat.

Nu nog even wachten op lekker weer, dan ben ik er helemaal klaar voor!
Wat voor zonnebril heb jij?