French Manicure maak ik niet zo heel vaak meer, maar soms vind ik het wel leuk om een variant daarop te maken. Laatst had ik geen idee wat ik wilde qua nagellak, dus besloot ik om een babyroze kleur te pakken en daar de witte randjes van mijn nagels mee te lakken. Het resultaat vond ik wat saai, dus daarom voegde ik nog wat zilver toe, et voilà! Mijn nagels waren klaar.


Het effect vond ik zelf verrassend leuk. Zoals ik al schreef vond ik het wat saai zonder het zilveren randje. Dit maakt het toch net even iets specialer en toch ook wel wat feestelijker! Daar houd ik van. ;-) Ook het schattige (roze) vs. het stoere (metallic) vond ik wel gaaf. Het fijne van deze manicure is dat het heel makkelijk te maken is, en dat terwijl het er toch een stuk specialer uitziet dan de ‘gewone’ French Manicure variant.

Gebruikte nagellak:

  1. Trind Nail Repair als basis
  2. Trind Caring Color nagellak in Pastel Pink (voorjaarscollectie van 2012)
  3. Star Gazer nail-art pen in zilver
  4. Hema top- en basecoat

Excuses trouwens voor de velletjes rondom mijn nagels! Misschien had je het al gelezen, maar ik heb op dit moment examens, en ik denk dat dit daaraan te wijten is! ^^” Gelukkig is het inmiddels weer bijna helemaal weg.

Wat vind jij van deze NOTD?