*Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen*

Het is vandaag weer winactie tijd! De prijs die ik ga weggeven is een hele handige, namelijk een make-upkwasten set met daarin een foundationkwast, poederkwast én oogschaduwkwast. Super handig voor op vakantie, of natuurlijk gewoon voor thuis. Lees snel verder hoe je mee kan doen.

Deze winactie is tot stand gekomen door de webshop makeup-bestellen.nl. Deze online winkel verkoopt onder andere merken als Pupa, Bourjois, Anastasia, en Rimmel. Daarnaast hebben ze ook veel make-upkwasten, en een setje daarvan kan je dus winnen op Pink Sensation.

Hoe maak je kans op deze make-upkwasten set?

  1. Laat een reactie achter op dit artikel, zodat ik weet dat je meedoet! :-)
  2. Like Pink Sensation en Make-upbestellen.nl op Facebook.

That’s it! De winactie loopt tot vrijdag 14 juni. De winnares ontvangt na een paar dagen een e-mail.

Veel succes!