Hoi bezoekers! Het is een weekje nogal stil geweest op Pink Sensation. In de tussentijd heb ik het nogal druk gehad, voornamelijk met school (de laatste loodjes), werken, vakantie vieren en een hoop andere dingen. Er is geen dag voorbij gegaan waarop ik niet aan m’n blog gedacht heb, maar ik heb er gewoon echt geen tijd voor gehad! Daarom even een persoonlijk stukje tussendoor.

Ik heb sinds vorige week woensdag vakantie, en ik moet zeggen dat ik het heerlijk vind! Na een paar weken alleen maar aan school werken valt dat nu helemaal weg. Toppie! Afgelopen woensdagavond had ik ook mijn diploma-uitreiking (:D) en dat was ook echt heel leuk. Ik heb nu alle drie mijn diploma’s en ik ben er enorm blij mee! Ik heb foto’s gemaakt van mijn look die avond, en mijn outfit, dus daar kunnen jullie nog een apart artikel over verwachten!

Diploma’s tekenen :D


Show waarin ik gedanst heb! Ik sta hier helemaal rechts.

Waar ben ik de laatste weken nog meer druk mee geweest? Mijn zusje was jarig, ik heb twee shows gedanst met streetdance, had een gezellige barbecue met m’n werk, een vriendin was jarig, ik ben naar de schoonheidsspecialiste geweest en ga zo maar door. Leuk, maar druk dus! Ik ben blij dat ik ook nog heb kunnen werken zo vlak voor m’n vakantie, dan kan ik het daar weer lekker uitgeven… ;-)

Binnenkort ga ik op vakantie! Ik ga dit jaar twee keer op vakantie, één keer met mijn ouders mee (Albufeira, Portugal, net als vorig jaar) en één keer met vriendinnen (Sunny Beach, Bulgarije). Ik heb in allebei de vakanties enorm veel zin! Ik heb helaas niet echt vooruit kunnen schrijven voor Pink Sensation, er zal af en toe iets online komen, maar dat merken jullie vanzelf wel. Na Albufeira ga ik twee weken fulltime werken, en daarna weer op vakantie, dus hoe het allemaal met Pink Sensation gaat lopen weet ik nog niet. Ik vind het jammer dat het weer een paar weken stil ligt, maar ik kan er echt niks aan doen. Zoals ik al eerder vertelde moet het voor mij wel leuk blijven! Ik zie het niet als een verplichting.

Dat was het wel weer even voor nu, ik zie jullie snel weer!

xxx,
Melissa