Ha, jullie hebben vast niet gemerkt dat ik op vakantie was hè? Oké, het was wat rustiger op Twitter, maar ik had lekker artikelen vooruit geschreven waardoor er wel blogposts online kwamen op Pink Sensation. Sinds dinsdag ben ik weer terug uit Sunny Beach en man.. wat was dit een gave vakantie!

Ik was samen met vriendin Linda en Iris, in totaal met z’n drietjes dus. We zijn een week in Bulgarije gebleven, in Aparthotel Briz Beach. Dit is zeker een aanrader als je naar Sunny Beach wil gaan! De appartementen/kamers zijn mooi, er wordt goed schoongemaakt en je zit direct aan de gezellige boulevard.

Anyway, het was een echte partyvakantie, wat dus inhoudt dat ik total loss thuiskwam. We hebben het bijna iedere ochtend licht zien worden (het is echt in 10 minuten helemaal licht daar) en hebben ons prima vermaakt in leuke discotheken/kroegen/restaurantjes. Hét hoogtepunt was toch wel het Totally Summer feest op het strand, dit was vorige week woensdag. Zeker weten het allermooiste feestje ooit!

Sunny Beach zelf is ook zeker een aanrader. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten (zo’n Oostblokland is toch anders dan Spanje of Portugal) maar het was gewoon helemaal prima. Leuke en hele lange boulevard met leuke bars en kroegen, en verder zaten er toch zeker wel een stuk of 4 á 5 grote discotheken. Een hele gezellige boel dus! We zijn in totaal 7 avonden wezen stappen, maar we hadden ons zeker nog langer kunnen vermaken, omdat er gewoon onwijs veel te zien en te doen is.

Helaas ben ik sinds vorige week vrijdag, na het Totally Summer club feest, half doof. Toen we die nacht thuiskwamen hoorde ik bijna niets, de volgende ochtend was dat gelukkig iets minder, maar ik heb nog steeds een piep in mijn oren. Zo vervelend! Volgens de dokter gaat dit weg, maar is het wel gehoorbeschadiging. Beetje erg k*t dus. Daarnaast is er ook iets met m’n trommelvlies (vocht?), dit heb ik eigenlijk pas sinds het landen met het vliegtuig, waardoor m’n oren ook een beetje pijn doen. Hopelijk gaat dit snel over.

Tot zover even dit korte verslagje! Er is zoveel wat ik zou kunnen en willen vertellen, maar dan zou dit een kilometers lange post worden. ;-) Deze week heb ik twee dagen alleen maar geslapen en uitgerust, en verder ga ik twee daagjes werken. Ook is het nu weer Lierse Feestweek, en zaterdag heb ik Mysteryland. Duimen jullie even dat mijn oren dan weer genezen zijn?

xxx,
Melissa