Het kan nog net, vind ik: een zomerse Nail Of The Day. Het is eind augustus, en of we het nou willen of niet: de zomer is weer bijna op z’n eind. Ik vind dat altijd zo jammer! De zomer is samen met de lente mijn favoriete seizoen. Een aantal weken terug maakte ik deze zomerse creatie op mijn nagels, en de foto’s daarvan wilde ik jullie niet onthouden.

In eerste instantie wilde ik een mooi kleurverloop tussen alle kleuren, maar da’s zoals je ziet niet helemaal gelukt. Ik kan gewoon niet zo goed met sponsjes overweg! De overgang van oranje naar roze gaat nog wel vind ik, maar die van geel naar oranje is wat harder. Ach, het eindresultaat vond ik alsnog leuk.

In totaal heb ik vier lakjes gebruikt:

Daarnaast natuurlijk een top- en basecoat.

Wat vinden jullie van deze NOTD? Ga jij wel eens aan de slag met sponsjes e.d.?