Het is alweer even geleden dat ik op het podium stond en mijn diploma’s in ontvangst mocht nemen. Ik had beloofd om mijn outfit van die avond te laten zien, en dus ga ik dat vandaag doen!

Het jurkje wat ik deze avond aanhad is van Jane Norman en kocht ik bij V&D. Het hing al ruim een jaar in mijn kast, want ik had hem in eerste instantie gekocht voor mijn 18e verjaardagsfeest. Ik besloot toen toch een ander jurkje aan te trekken, waardoor deze in de kast bleef hangen. Super zonde, want ik vind het echt een hele mooie jurk.

Tijdens een opruimsessie van mijn kledingkast vond ik hem terug, en besloot ik dat het een zeer geschikt jurkje zou zijn voor mijn diploma-uitreiking! Ervan uitgaande dat ik zou slagen natuurlijk. ;-) Uiteindelijk heb ik het jurkje dus toch in ieder geval 1x gedragen!

Ik combineerde het jurkje met een zwarte legging. In eerste instantie wilde ik hem zonder legging aandoen, maar ik vond hem toch wat te kort en te strak!

De schoenen zijn van Van Haren. Ik had helemaal geen schoenen nodig toen ik ze kocht, maar ik kon ze gewoon écht niet laten liggen! De kleur vind ik fantastisch en ze lopen heerlijk. Ik had ook nog wel zwarte pumps liggen, maar die zitten verschrikkelijk, dus daarom ging ik voor dit paar.

Op het podium, klaar om te tekenen. Hier zie je mijn hele outfit goed!

Horloge

Sieraden:

  • Horloge van Guess
  • Oorbellen van V&D
  • Armband van LoveToWear

Verder droeg ik nagellak van Chanel. Mijn haar had ik gesteild, en mijn make-up was ook wat uitbundiger dan normaal!

Ik wens jullie een fijne dag vandaag!