Het is weer tijd voor een tag! Ik ben dit keer niet getagd, maar ik vond deze tag toevallig op internet en het leek me wel leuk om hem ook in te vullen. Het is een tag over zeven zonden op beauty gebied. Benieuwd of ik ook wel eens ‘zondig’ als het over beauty gaat?

 

1. Hebzucht

Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
Even denken hoor, mijn goedkoopste beautyproduct is denk ik een concealer van E.L.F. Die kost maar €1,00! Mijn duurste product is denk ik de L’Orchidee highlighter blush van Sisley, die kost namelijk €72,00 (!) Wat een geld hè?!

2. Woede

Met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?
Ik heb een haat-liefde relatie met waterproof mascara. Aan de ene kant vind ik het heel fijn dat het bestaat, want met zwemmen vind ik het vaak toch wel fijn om íets van make-up op te hebben, maar aan de andere kant vind ik het erg irritant, omdat mijn wimpers aan elkaar gaan plakken en omdat ik waterproof mascara er altijd erg lastig vanaf krijg.

En welk product was het moeilijkst te krijgen?
Als in: ik moest veel moeite doen om het product te bemachtigen? De meeste moeite heb ik gedaan voor deze oogschaduws van MAC uit de Naturally collectie begin 2012. Ik heb De Bijenkorf in Den Haag gebeld om te vragen of ze de oogschaduws nog hadden, en ben daarna naar Den Haag gegaan om ze ook daadwerkelijk te kopen. Dit is ongeveer een half uurtje met het openbaar vervoer.

3. Gulzigheid

Wat zijn je lekkerste beautyproducten?
Rituals producten vind ik erg lekker, ook al heb ik ze nooit geproefd. ;-) Even zonder gekheid: de producten van Rituals ruiken stuk voor stuk erg lekker. Ik vind de producten niet te vergelijken met ‘gewone’ producten van de drogist.

4. Luiheid

Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?
Lipgloss en oogschaduw. Ik heb gigantisch veel lipgloss, maar ik draag het bijna nooit. Het gaat er snel af en als ik fiets blijft mijn haar plakken door de wind. Om deze reden gebruik ik liever lipstick.
Oogschaduw gebruik ik ook maar bar weinig, simpelweg omdat ik er ’s ochtends geen tijd voor maak. Oogschaduw aanbrengen is toch altijd wat meer werk (verschillende kleuren aanbrengen, blenden..) en daar heb ik ’s ochtends vroeg geen zin in.

5. Trots

Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?
Concealer denk ik, om dat ik de laatste tijd wat meer oneffenheden heb op mijn gezicht en omdat donkere kringen onder mijn ogen daardoor minder zichtbaar worden.. ;-)

x

6. Lust

Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Ik zie niet in wat dit met beauty te maken heeft ;-) Maar ik denk.. mannelijke geur? Kan erg lekker ruiken!

7. Jaloezie

Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?
Dat vind ik heel moeilijk om te zeggen. Ik vraag altijd cadeaubonnen zodat ik zelf iets kan uitzoeken. Wat ik nu wel op mijn wensenlijstje heb staan is het Sleek MakeUP Lip4 lipstick palette.

Wil je deze tag overnemen op je eigen blog, dan is dat natuurlijk geen probleem!