Daar ben ik weer met een Makeup Challenge look! Dit keer is het thema ‘bronze’. Ik heb mijn best gedaan om een leuke bronze look te maken, dus kijk snel verder als je benieuwd bent naar de foto’s ervan!

Even een opfrissertje: wat was de 30 Days Makeup Challenge ook alweer? Het komt erop neer dat ik in totaal 30 looks ga maken, in allemaal verschillende thema’s. Check dit artikel even voor de details. Inmiddels ben ik dus bij look 5. Het gaat niet zo hard, omdat ik niet altijd tijd heb om looks te maken, maar ik hoop snel te kunnen beginnen aan de Random Theme’s looks. Die lijken me het leukste!

Zie ook: look 1, look 2, look 3 en look 4.

Look 5: BronzeVeel brons op het bovenste ooglid, zwarte eyeliner en oogpotlood, veel mascara, en ook een brons lijntje op mijn onderste ooglid. Ik vond zelf het effect van wat extra oogschaduw op mijn onderste ooglid verrassend leuk! Wie weet dat ik dit vaker ga doen.

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb:

Gezicht

Ogen

Lippen

  • Lipstick | Catrice Ultimate Shime in The World’s Grapest
  • Lipgloss | Kiko Super Gloss in kleur 12

De volgende look die ik ga maken is in het thema ‘peach’! Wat vinden jullie van deze look?