Een paar weken geleden was ik bij een persevent van Guhl in Amsterdam waar twee vernieuwde lijnen gepresenteerd zouden worden. Ik was erbij, maakte foto’s, en liet me natuurlijk goed informeren over de lijnen die eraan zouden komen. Lees verder voor een verslag, foto’s en natuurlijk meer informatie.

De twee vernieuwde haarverzorgingslijnen die gepresenteerd zouden worden waren Color Shine Blond en Bruin. Twee aparte lijnen dus, voor blond én voor bruin haar.

’s Ochtends zat ik al vroeg in de trein, want ik wilde er rond half 11 zijn. Het was een inloop persevent, dus ik kon zelf een beetje invullen hoe laat ik wilde gaan. Ik vond het wel fijn om op tijd te gaan! Het event vond plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Het was even zoeken (thanks to de navigatie op mijn telefoon), maar het is een ontzettend leuke locatie. Het leek wel een dorpje, middenin Amsterdam.

Toen ik erheen liep kwam ik ook nog eens langs de studio van Pauw & Witteman!

Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming was het tijd om kennis te maken met de nieuwe producten!

Guhl introduceert dit najaar twee vernieuwde lijnen: Colorshine Blond en Bruin. Deze vernieuwde lijnen zijn verbeterd met effectieve eigenschappen en nieuwe ingrediënten.

Colorshine Blond is een speciale lijn voor blondines. Guhl heeft voor deze vernieuwde lijn gebruik gemaakt van de bestanddelen van de champagne-bes. In combinatie met nieuwe technologieën wordt blond haar daarmee, volgens Guhl zelf, buitengewoon goed beschermd en verzorgd. Het haar straalt, krijgt meer glans en de haarstructuur wordt verbeterd.

Colorshine Bruin is ook vernieuwd, en verrijkt met kukui-noot om de eigenschappen van bruin haar te ondersteunen. De kukui-noot zorgt voor optimale verzorging. Het haar wordt gehydrateerd en zijdezacht.

 De Colorshine Blond lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Guhl Colorshine Blond shampoo (€ 6,40)
  • Guhl Colorshine Blond crème-conditioner (€ 6,40)
  • Guhl Colorshine deep repair masker (€ 7,47)

De Colorshine Bruin lijn bestaat uit deze producten:

  • Guhl Colorshine Bruin shampoo (€ 6,40)
  • Guhl Colorshine Bruin crème-conditioner (€ 6,40)

Zoals te lezen is bevat de lijn voor bruin haar geen masker. Dit heeft Guhl zo gedaan omdat blond haar over het algemeen wat kwetsbaarder is, en dus meer verzorging nodig heeft dan bruin haar. De producten zullen ongeveer tussen de 6 en 7 euro gaan kosten. Dit zijn consumentenadviesprijzen.

We werden goed verzorgd op het persevent! En uiteraard kon ik niet van die lekkere hapjes afblijven..

Goodiebags!

Nog meer Guhl producten! Ik ben op dit moment ook de Zilver & Vitaliteit lijn aan het testen. Binnenkort meer hierover!

Ik heb zowel de Colorshine Blond als Bruin producten gekregen om te testen, dus uiteraard ga ik hier nog wat over schrijven zodra ik de lijnen uitgeprobeerd heb. Hoe de lijn voor bruin haar onderworpen gaat worden aan een kritische test weet ik nog niet, aangezien ik zelf blondine ben natuurlijk. :-)

De nieuwe producten van Guhl liggen op dit moment in de winkels.