Tot mijn verbazing had ik nog nog nooit iets geschreven over een lipstick van MAC die ik ongeveer twee jaar geleden kocht. Dat werd dus wel eens tijd! Vandaag laat ik je een Amplified Crème lipstick zien in de kleur Vegas Volt. Het is een bijzonder kleurtje, dus wat mij betreft zeker de moeite waard om even verder te lezen!

De Amplified Crème lipsticks van MAC staan erom bekend lekker romig en goed gepigmenteerd te zijn. Er zijn heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kocht ik zelf in 2010 de kleur ‘Saint Germain’. Lees hier meer over Saint Germain van MAC.

Omdat ik erg tevreden was over deze lipstick van MAC besloot ik er nog eentje te kopen. Het moest een draagbare kleur worden voor overdag, want Saint Germain is nogal opvallend. Echt zo’n kleurtje die je niet even naar school of werk op doet (tenminste, ik doe dat niet snel). Na een beetje swatchen werd het Vegas Volt: een volle koraalkleur.


De lipstick komt in een zwart doosje. Dit is standaard bij MAC: je krijgt alle producten in een kartonnen doosje. Op dit doosje staat wat voor product het is, en de naam. Dit vind ik zelf altijd wel handig, maar het doosje gooi ik meestal weg. Wat dan overblijft is een lipstick met zwarte huls en zilveren accenten. Aan de onderkant vind je wederom het soort lipstick en de naam.


Vegas Volt vind ik een prachtige kleur. Het is een koraalkleurtje, maar hij neigt naar mijn mening ook wat naar rood/roze. Echt zo’n kleurtje wat er precies tussenin zit! Op de foto’s lijkt de lipstick misschien wat fel, maar in werkelijkheid is hij wat minder opvallend. Ik vind hem perfect voor overdag!

Swatch MAC Vegas Volt

De textuur van deze lipstick vind ik fantastisch. Het is een crèmelipstick die feilloos langs je lippen glijdt en heel prettig aanvoelt. En dan heb je ook nog geur. De Amplified Crème lipsticks zijn voorzien van een subtiel vanillegeurtje. Like! De lipstick droogt mijn lippen niet uit, voorziet ze van een mooi koraalkleurtje en blijft goed zitten. Na een avondmaaltijd zit het er eigenlijk nog prima op. Iets minder intens, maar je lippen hebben nog wel een subtiel koraalkleurtje. Zonder veel te eten of te drinken blijft de kleur zeker een aantal uren mooi.

 Jep, ik ben fan van Vegas Volt. Snappen jullie nu waarom ik verbaasd was dat ik er nog nooit iets over geschreven had? :-) Soms heb ik dat, dan maak ik enthousiast ergens foto’s van, ga ik het product gebruiken, en vergeet ik er gewoon iets over te schrijven. Gelukkig gebeurt het bijna nooit!

De Amplified Crème lipsticks van MAC kosten €18,50 per stuk. Best wel aan de prijs voor een lipstick, maar ja, dan heb je ook wel echt een prachtig exemplaar. MAC is onder andere te koop bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Check de website voor de overige verkooppunten.