De laatste keer dat ik de Makeup Challenge deed was ik bij look 5 gebleven, en dus werd het tijd om aan de slag te gaan met het thema van look 6! Het thema van deze look is peach. Toen ik laatst een lekker dagje vrij was van school besloot ik een peach look te maken. Eerlijk? Ik vond dit een van de leukste looks om te maken: ik houd wel van peachy kleurtjes!

Ik doe dus een Makeup Challenge, dit is een challenge waarbij je in totaal 30 looks gaat maken, iedere keer in een ander thema. Ik ben nu bij de kleurenthema’s.

Zie ook: look 1, look 2look 3look 4 en look 5.

Look 6: Peach

Dit de look geworden! De ogen heb ik bewust heel rustig gehouden, eigenlijk heb ik alleen een beetje shimmery oogschaduw gebruikt (lichtroze en peach), eyeliner en mascara. Oh ja, en een beetje oogpotlood aan de binnenkant van mijn onderste wimperrand.

De lippen daarentegen moesten lekker peachy worden! Ik bekeek mijn lipstick- en lipgloss-stash nog eens nauwkeurig, maar eigenlijk had ik al een lipstick in mijn hoofd: de MAC Amplified Crème lipstick in Vegas Volt. Dit is echt een perfect kleurtje naar mijn mening (de lipstick is sowieso al perfect – lees mijn review maar eens). Daar overheen heb ik een perzikkleurige lipgloss van Gosh gebruikt. Het eindresultaat vond ik erg mooi.

Mijn wangen kregen ook een peachy kleur, hiervoor heb ik een van de mooiste producten uit mijn stash gebruikt: de L’Orchidée highlighter van Sisley.

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb:

Gezicht

Ogen

Lippen

De volgende look die ik ga maken is in het thema ‘pink’! Daar kan ik wel wat mee! :-)

 Wat vinden jullie van deze look?