In april besloot ik voor een week een fotodagboek bij te houden, gewoon om te kijken hoe dat beviel. Het was veel werk, maar ik vond het erg leuk om te doen en jullie reacties waren allemaal erg positief! Om de één of andere reden heb ik het hierna niet meer gedaan. Omdat ik het zelf ook altijd leuk vind om diary’s van anderen te zien, is het vandaag weer tijd om jullie een kijkje te geven in mijn leven! Ik heb afgelopen week veel aan school gewerkt, maar had daarnaast wel een heel leuk weekend!

Maandag

Ma

1. De week begon met een bezoekje aan een tandarts. Het had het weekend heel hard gewaaid dus er lagen overal bladeren! 2. Selfie 3. Aan de studie, hier was ik bezig met Sociale Wetenschappen 4. Leftover van de week ervoor eten: Kip Hawaï.

 

Dinsdag

1. Ontbijtje 2. Ik was lekker vrij op dinsdag, en omdat ik ’s ochtends bij Rudohlph’s Bakery had gezien dat hij cupcakes aan het maken was, kreeg ik er ook spontaan zin in! Natuurlijk wel eerst het een en ander aan school gedaan (wat ben ik toch een goede student).. maar daarna dus cupcakes maken! Dit was het resultaat.

Woensdag

1. Op woensdag moest ik naar school. Normaal gesproken heb ik tot 17.15 uur les, dit keer maar tot 13.00 uur! Dus hup, met de tram en bus weer terug. 2. Toen ik ’s middags thuis kwam had ik nog niet geluncht. Tijd om zelf een salade in elkaar te flansen! Daarbij at ik ook nog een kaasbroodje.

 

Donderdag

1. School time again! Hier heb ik geen foto’s van want het was niet zo bijzonder.. Toen ik thuiskwam voelde ik me niet fijn omdat ik weer ontzettend last heb van acné. :( Om deze reden wilde ik deze selfie eigenlijk niet plaatsen, maar ik heb besloten het toch te doen. Ik word er echt gek mijn huid! Gelukkig kan ik het wel redelijk wegwerken (hier heb ik niks op), maar het blijft zwaar klote. 2. Ik ontdekte m’n bodylotion van Victoria’s Secret! Echt weer iets voor mij.. iets duurs kopen en vervolgens nog even bewaren. Ik heb ‘m toch maar gebruikt en het is echt gewoon de hemel.

Vrijdag

1. Op de bus wachten in de mist 2. ’s Avonds keek ik eerst een aflevering van Expeditie Robinson, en daarna zat ik voor de buis om als echte fan te stemmen op Flikken Maastricht voor de Televizier-Ring! Helaas hebben ze niet gewonnen, maar ze waren wel tweede.

Zaterdag

1. Ochtendje werken bij DON Opleidingen 2. ’s Avonds ging ik stappen! Was een erg leuke avond. 3. Ik was de bob en ik verbaasde me nogal over het feit dat er vier mensen op mijn achterbank paste haha! 4. Geen idee waarom ik deze selfie middenin de nacht maakte. ;)

 

Zondag

1. Zondag sliep ik uit, ben ik begonnen met leren voor mijn tentamens, en ’s avonds had ik een feestje van CoolCat in Rotterdam! We mochten als VIP’s thanks to Lizzy! 2. Met vriendinnetje 3. Mr. Polskaaa! Wat een epische kerel is dat toch, ik heb hem nu 2x live gezien en iedereen gaat altijd helemaal los! 4. The Partysquad

Dat was mijn week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens zo’n post te lezen :) Ik twijfel nog of ik het wekelijks (of tweewekelijks?) zal doen, maar dat horen jullie uiteraard nog. Deze week heb ik lekker een weekje vakantie. Deze vakantie zal voornamelijk bestaan uit leren omdat ik volgende week en de week daarop mijn eerste tentamens heb! Gelukkig ga ik ook nog wel wat leuke dingen doen, zoals shoppen bij Primark! Mochten jullie trouwens meer foto’s van mij willen zien, volg me dan op Instagram!

Hoe was jullie week?