Afgelopen zomer heb ik veel neon nagellak gedragen. I just love it! Toen ik samen met vriendinnen in Sunny Beach was liepen we in een supermarktje tegen een grote bak met nagellak aan. Uiteraard moesten we hier even neuzen tussen alle lakjes. Mijn aandacht werd getrokken naar een knalgele nagellak. Jep, deze moest ik gewoon kopen! Het bleek een hele goede aankoop, want ik heb hem de hele vakantie door gedragen.

Het lakje is van het merk Flormar Cosmetics, dit is een merk wat niet in Nederland verkocht wordt, maar wel in veel andere EU-landen. Denk aan België, Duitsland, Portugal, Spanje, Kroatië, Griekenland, Bulgarije.. tja, waar eigenlijk niet? Nou, in Nederland dus. Beetje jammer! Gelukkig hebben ze wel een website met storelocator, dus als je eens op vakantie gaat: check even of ze dit merk ergens in de buurt verkopen!

EDIT 19-10-2013: ik lees net op internet dat er een winkel van Flormar Cosmetics in Amsterdam geopend wordt! Yay!

Ik heb al verklapt dat ik het een zeer tof lakje vind, dus laten we maar snel naar de foto’s gaan kijken:

CHECK! DIE! KLEUR! Kan het feller dan dit? Ik moet eerlijk zeggen dat de kleur op bovenstaande foto’s wat afwijkt van de werkelijke kleur, waarschijnlijk omdat hij gewoon te fel is voor mijn fotocamera.

Op deze foto (gemaakt met mijn telefoon) zie je de felheid beter:

(kleur lijkt hier iets groener)

Wahh! Dat is precies wat ik dacht toen ik mijn nagels er voor het eerst mee lakte, op onze hotelkamer in Sunny Beach. Ik realiseer me dat veel mensen de kleur afschuwelijk zullen vinden, maar ik vind het zelf echt heel cool. Vooral in de zomer, als je een kleurtje hebt, vind ik het erg tof. Perfect voor vakantie dus! Later heb ik nog een lakje van dit merk gekocht, een roze neonkleur. Die is wat minder fel, maar nog steeds de moeite waard. Wellicht maak ik hier nog wel een blogpost over.

Op de foto’s draag ik twee laagjes, wat dus voldoende is voor een goede dekking. Je ziet de witte randjes van mijn nagels er zo goed als niet door heen. Qua dekking ben ik dus zeer tevreden. De longlasting is vrij goed. Na een paar dagen heb ik wel wat beschadigingen, maar het is niet dramatisch. Gewoon prima dus. In combinatie met een topcoat zal de lak nog iets langer mooi blijven.

Ik geloof dat ik omgerekend rond de € 2,- á € 3,- heb betaald voor deze nagellak. De precieze prijs weet ik helaas niet meer, maar het was in elk geval niet duur. Zoals ik al zei is Flormar Cosmetics niet in Nederland te koop, dus kijk vooral even op de site vlak voordat je op vakantie gaat!

Wat vind jij van neon nagellak?