Op de blogs van Lizzy en Anne zag ik een leuke tag voorbij komen, namelijk de ‘Common White Girl’-tag.  Deze tag is bedacht door een jongen die ook het Twitteraccount Common White Girl heeft bedacht. Hilarische tweets zijn dat, en vooral ook heel herkenbaar! Maar goed, vandaag dus de tag. Kijk je mee naar mijn antwoorden?

Favoriete Starbucks drankje?

Caramel Macchiato of Strawberry Frappuchino!

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Helemaal klaar? *denkt* Meestal zet ik de wekker ongeveer 1,5 uur voordat ik echt wég moet. Ik snooze een keer of twee (20 minuten ongeveer), en dan kom ik uit bed. Dus ik gok ongeveer een uurtje! Ongeveer 15 tot 20 minuutjes daarvan ben ik met mijn make-up bezig. Verder vind ik het altijd fijn om lekker rustig aan te doen ’s ochtends. Het kan veel sneller, maar dat heb ik gewoon liever niet.

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Weinig! Er gaan dagen voorbij dat ik helemaal geen selfies maak, maar misschien moet ik het toch wat vaker doen want het is ineens helemaal hip ofzo. Just kidding! ;-) Niet zoveel selfies dus.

Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?

Even kijken.. 92 followers! Niet zo gek veel, maar dat hoeft ook niet. Mijn account is xmelissamaria.

Instagram pics

Zeg je weleens LOL of OMG hardop?

LOL zeg ik nooit hardop (ik typ het wel heeel veel) en OMG zeg ik wel eens hardop in de zin van ‘oh my god’ of ‘oh em gee’.

Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?

Euh, ja. Is dat een crime? Als kledingstukken niet vies zijn en niet stinken doe ik gerust iets nog een keer aan.

Ben je racistisch?

Nee, gelukkig niet. :-) Lijkt me een beetje vermoeiend.

Instagram, Twitter of Tumblr?

AHH moet ik hiertussen kiezen? Ok. Twitter dan, denk ik. Simpelweg omdat Twitter een beetje een ‘uitlaatklep’ voor me is. Op Facebook post ik zoveel mogelijk (voor mij) boeiende dingen, op Twitter kan ik echt onzin tweets versturen. Tumblr’en doe ik bijna alleen maar als ik studieontwijkend gedrag vertoon. :’)

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Slapen, want dat doe ik iedere nacht, hehe. Op nummer twee komt denk ik -lekker nerdy- naar school gaan of huiswerk maken. Zeker nu ik ben begonnen met een nieuwe opleiding neemt school veel meer tijd in beslag dan voorheen. Daarna komen de andere dingen zoals bloggen, sporten en werken.

Aan het werk – bloggin’ – studie

Wie zijn je favoriete Youtubers?

Mascha op nummer één, en verder NikkieTutorials en de mannen van StukTV. En ik moet zeggen dat ik de filmpjes van Serena de laatste tijd ook heel goed vind.

Hoe vaak doe je je nagels?

Te weinig naar m’n zin, ik denk gemiddeld één keer per week. Het liefste doe ik ze twee keer in de week, maar soms heb ik daar gewoon geen tijd voor.

Ben je een shopaholic?

… JA! Ik vind het zelf vaak nog wel meevallen, maar als ik dan reacties van klasgenootjes of vriendinnen zie als ik wéér ben wezen shoppen, dan denk ik toch wel dat ik een beetje een shopaholic ben. Beetje erg. Misschien moet ik eens een no-buy instellen.

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?

Sowieso wel een keer of vijf denk ik! Blijft een hilarische film.

Mean Girls!

Heb je veel kleren?

Ja. En zelfs dan heb ik nog wel eens kledingcrisis.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Als het lekker/boeiend/leuk genoeg is om te delen wel, ja!

Draag je elke dag make-up?

Bijna elke dag wel. Ik probeer minimaal één keer in de week een make-uploze dag te houden, meestal is dat op zondag.

Hoe style je meestal je haar?

Na het douchen doe ik er mousse in, föhn ik het, en tot slot doe ik er haarolie in. Als ik ’s ochtends wakker word borstel ik het, doe ik er wat olie in en daarna meestal een beetje hairspray. Ik zou mijn haar het liefste iedere ochtend even krullen of stijlen, maar meestal heb ik daar geen tijd voor.

Zie je er altijd presentable uit?

Dat is wel mijn streven, haha. ;-) Toen ik nog een opleiding tot directiesecretaresse deed heb ik wel een beetje ‘geleerd’ om er altijd netjes uit te zien. Haren gedaan, make-upje, schone en gestreken kleren.. Ik kan me ook echt naar voelen als ik bijvoorbeeld mijn Vans aan heb en ze zijn een beetje vies. Maar op zondag boeit het me totaal niet, vooral als ik moe ben. Dan loop ik gerust de hele dag in pyjama. Soms kam ik dan niet eens m’n haar.

Ik tag hierbij Femke, omdat zij zo ongeveer het vaakst reageert op mijn blog, hihi! ;-) Maar: voel je vrij om de tag over te nemen als je hem leuk vindt!