Dames en heren, hierbij presenteer ik u: mijn favoriete make-upproducten van dit moment! Als beautyblogger (en ook als niet-beautyblogger) test ik veel nieuwe producten uit, en op een gegeven moment heb ik dan mijn favoriete producten gevonden. Totdat ze op zijn en ik weer op zoek ga naar andere fijne producten! Lees verder voor mijn favoriete producten van dit moment.

 

Concealer: Inglot Cream Concealer

Deze concealer van Inglot kocht ik twee jaar geleden (zie deze shoplog) in Amsterdam. Ik heb hem toen een paar keer gebruikt, maar daarna altijd laten liggen. Waarom? Geen idee! Ik geloof dat ik de structuur niet zo fijn vond, ik was namelijk geen vloeibare concealers gewend. Afijn, een paar weken ontdekte ik hem weer, en nu is ‘ie mijn favoriet! Hij dekt als een malle, en dat vind ik heel fijn nu mijn huid zo onrustig is. Uitsmeren gaat iets minder makkelijk. De concealer is vloeibaar, maar best wel een beetje dik van structuur. Dat is dus even wennen. Verder vind ik hem super fijn! Ik gebruik hem iedere dag om oneffenheden weg te werken.

 

Mascara: Essence I ❤ Extreme Crazy Volume mascara

Budget favourite alert! Deze mascara kost nog geen 3 euro en doet zijn werk ontzettend goed. Mijn wimpers hebben met één laagje al duidelijk veel meer volume en zijn mooi zwart. Daarnaast blijft de mascara goed zitten: ik heb geen last panda-ogen aan het einde van de dag. ;-) Binnenkort komt hier een uitgebreid review van op Pink Sensation.

 

Wenkbrauwpotlood: Catrice Eye Brow Stylist

Misschien is dit wel één van mijn beste ontdekkingen van 2013, met dank aan mijn zusje! Voorheen tekende ik mijn wenkbrauwen altijd bij met poeder (van Gosh), totdat ik een keer het potlood van mijn zusje probeerde. ‘Krijg nou wat, dit staat ook wel heel mooi’, moet ik toen gedacht hebben, want naar aanleiding hiervan kocht ik ook een exemplaar. Ik heb kleur 020 Date With Ash-ton, dit is een assige kleur. Prima kleur voor blondines!

 

Blush/bronzer: Kiko Sun Bronzing Blush

Wanneer je Pink Sensation wat langer bezoekt zul je misschien wel weten dat Kiko één van mijn favoriete make-upmerken is. Niet zo opmerkelijk dus dat Kiko ook in dit lijstje voorkomt! Mijn favoriete blush/bronzer van dit moment is de Kiko Sun Bronzing Blush. Ik wilde er iets over schrijven, maar helaas is het product niet meer te koop, dus dat leek me niet zo handig. Het is in ieder geval een prachtige bronzer/blush met een hele mooie shimmer! Daarnaast zit het in een prachtig doosje. Like! Mochten jullie toch nog een review hiervan willen zien: lemme know!

 

Lipstick: Pupa Milano Volume lipstick

Al een hele poos in mijn bezit, maar nog steeds favoriet: de volumelipstick in Pink van Pupa Milano. Check mijn review van twee jaar geleden maar eens. Beetje slordig dat er geen swatch bij zit, maar geloof me: deze lipstick geeft mijn lippen een ‘my lips but better’ effect. Of terwijl: alsof het je natuurlijke lippen zijn, maar dan net iets mooier. Deze tint is iets meer roze dan mijn eigen lippen, maar de kleur komt aardig in de buurt. Daarnaast is ‘ie lekker romig. Nog steeds gebruik ik deze lipstick dus heel graag.

 

Wat zijn jouw favoriete make-upproducten van dit moment?