Het is weer tijd voor een diary! Zo nu en dan geef ik jullie een kijkje in mijn leven door middel van foto’s, en vandaag is het weer zo ver. Vorige week was een vrij drukke, maar zeer leuke week! Kijk je mee?

Maandag

Op maandag was het weer tijd om naar school te gaan! Ik heb dit blok op maandag maar één les van 1,5 uur.. best wel vervelend dus om daarvoor heen en weer te reizen. Maar ja, in het kader van ‘brave student zijn’ ga ik toch maar elke keer!

1. Nog even stiekem een foto van zondag. Deze snack maakte ik toen familie op visite kwam! Het zijn ‘hartige verwen flapjes’ (ik heb de naam niet bedacht, haha) van Rudolph’s Bakery van 24 Kitchen! Groot succes. 2. Na school, op maandag dus, heb ik de hele middag aan school besteed. Literatuur lezen en samenvattingen maken! Dit was trouwens het enige moment in de week dat ik iets aan school deed.. oeps.

 

Dinsdag

1. Ik besloot op dinsdag wat meer tijd aan mijn make-up te besteden dan normaal en dat resulteerde in deze look! 2. Overdag had ik wederom school (lange dag..) en ’s avonds kreeg ik een nieuw studieboek binnen. EN IK SCHROK ME DOOD! Dit boek bevat 1082 pagina’s, en is ook nog eens geheel in het Engels. Help?!

 

Woensdag

1. Warme chocolademelk met slagroom <3 Lekker! 2. Mijn moeder nam een chocoladeletter voor me mee. Yumyum! Lekker ongezond natuurlijk, maar af en toe een stukje moet kunnen wat mij betreft!

 

Donderdag

1. Donderdag was een dag waar ik al een paar dagen naar uitkeek, want ik was op die dag namelijk vrij en zou m’n beste vriendinnetje Linda op gaan zoeken in Amsterdam! Ze woont daar nu ongeveer een week (ook student) en toevallig was zij die dag ook vrij. Dus hup, de trein in richting onze hoofdstad (lang leve studenten OV) om er een gezellig dagje van te maken. 2. Na een Hema lunch gingen we shoppen, en bij H&M kwamen we dit shirt tegen! TWERK IT! 3. Uiteraard moest ik even langs Flormar Cosmetics in de Kalverstraat. Deze winkel zit sinds kort in Amsterdam (ik was al fan) en omg wat een mooie winkel is dat! Uiteraard heb ik er wat dingen gekocht.. binnenkort zien jullie alles voorbij komen op Pink Sensation! 4. Amsterdam ❤!

Vrijdag

1. Vrijdag had ik een afspraak bij de KNO-arts, maar dat was ik helemaal vergeten! Vet dom! Anyway, ik heb heel weinig foto’s van vrijdag dus hier zie je mij terwjil ik op bed lig? Geen idee waarom ik een foto maakte, haha. 2. ’s Avonds: film kijken bij iemand! Het werd Ted. Ik heb me echt kapot gelachen om die film, vond hem echt grappig.

Zaterdag

1. Op zaterdag was ik een beeeetje moe, want ik had maar een paar uurtjes geslapen vanwege film kijken. Ach ja, dat heb je wel eens! ’s Ochtends moest ik (zoals gewoonlijk) werken, en ’s middags ging ik samen met mijn moeder op visite bij m’n tante en überschattige nichtjes van zes en drie jaar! ❤ 2. Na het avondeten kwamen vriendinnetjes Linda en Iris chillen bij mij, om de zomervakantie te bespreken. Het wordt komende zomer weer Sunny Beach! We keken ook nog twee concert dvd’s en uiteindelijk besloten we om rond een uur of twee ’s nachts Charlie the Unicorn te gaan kijken… Haha! Ik sliep uiteindelijk pas drie uur.

 

Zondag

1. Het was zondag alweer vroeg dag (9 uur) want ik ging samen met familie richting Paleis ’t Loo voor onder andere een high tea! Dit hebben we cadeau gedaan aan m’n opa en oma omdat zij onlangs 50 jaar getrouwd waren. :-) Gezellig! Het was er prachtig. 2. High tea! Het was allemaal heel lekker. 3. Selfies maken met zusje. Omdat het kan. 4. Deze foto plaatste ik ook op Instagram. Zo mooi!

Dat was alweer mijn week! Lekker druk, vooral het weekend, maar wel met allemaal leuke dingen. :-) Komende week is voor mij iets rustiger, maar met alsnog wel wat leuke dingen op de planning. Vrijdagavond ga ik namelijk naar een concert van The Opposites in Tilburg! Vriendin Iris studeert (en woont) daar, dus daarna gaan we nog even Tilburg in. Daarnaast natuurlijk gewoon school, en sporten, zoals iedere week

Tot het volgende diary artikel! X