Volgens velen is French Manicure nu wel weer een beetje ‘uit’, maar ik vind zelf van niet. Het staat netjes, verzorgd, en het kan gewoon altijd. De reguliere French Manicure (met een wit randje) is natuurlijk heel mooi, maar wist je dat het ook heel leuk is om de randjes een ander kleurtje te geven?

Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is oh zo makkelijk. In een ver verleden (vier jaar geleden, lol) maakte ik zelfs een filmpje over hoe je French Manicure kon maken. Klik hier om dit filmpje te bekijken. Wat zie ik er daar anders uit zeg! Maar goed, het is ook alweer vier jaar geleden. ;-) Blijkbaar is French Manicure toch nog wel populair, want dit filmpje is inmiddels 30.000 keer bekeken.

Gebruikte nagellak:

  1. Maybelline Express Finish in kleur40 (basislak)
  2. Pupa Milano Glossy Nailpolish in kleur 02 (zilver)
  3. HEMA topcoat (transparant)

Ik vind zelf deze variant met een shimmery zilveren lak erg leuk! Het is neutraal dus het past bijna overal wel goed bij. Daarbij draag ik zelf veel zilveren sieraden, dus dat matcht ook leuk. :-) Je zou dit natuurlijk ook prima met goud kunnen doen, als je dat mooier vindt.

Nog meer French Manicure variaties:

En tot slot: de gewone French Manicure.

Wat vind jij van French Manicure? Yay or nay?