Het is weer tijd voor warme chocolademelk, kruidnoten en.. een nieuwe winter wishlist! Inmiddels is het een soort traditie geworden dat ik voor ieder seizoen een wensenlijstje maak, met dingen die ik graag zou willen kopen. Of ik alles ook echt ga aanschaffen is een tweede natuurlijk (vindt mijn bankrekening niet zo tof), maar er over nadenken kan altijd toch? Ook voor deze winter heb ik weer een wishlist gemaakt.

1. Zwarte All-Stars

Waah! Ik wil zo graag een nieuw paar All-Stars van Converse. Mijn huidige paar kan echt niet meer, ik heb ze nu inmiddels een jaar of vier en ze zijn helemaal versleten. Ik gebruik ze alleen nog voor concerten of festivals. Zwarte All-Stars zijn dus zeer welkom! Zwart vind ik gewoon handig.. het past bijna overal bij. Ik heb even getwijfeld omdat ik ook al zwarte Vans zijn, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ze toch heel anders zijn. ;-) Ik  vond dit paar op de site van Converse. Ik vind ze zo leuk! Net weer even wat anders dan de gewone All-Stars.

2. Nieuwe camera

De fotocamera die ik voor Pink Sensation gebruik heb ik al jaren. Maar dan ook echt járen. Ik heb gemerkt dat de close-ups niet zo fantastisch meer zijn, en tja, de kwaliteit is gewoon niet meer naar mijn zin. Best wel tijd voor een nieuwe dus, maar helaas zijn de camera’s die ik wil redelijk prijzig. Dit staat dus zeer hoog op mijn verlanglijstje, maar ik heb het idee dat dit nog even moet wachten. Als jullie nog tips hebben wat betreft fotocamera’s (of filmcamera’s – die is ook wel aan vervanging toe): let me know!

3. Sportschoenen

Nog meer schoenen, maar dit keer sportschoenen. Ik ga zo’n drie keer per week trouw naar de sportschool, en de sportschoenen die ik nu heb beginnen een beetje te slijten. Ik heb ze al een hele poos, dus misschien is het wel gewoon tijd voor nieuwe. Ik vind deze Nike’s wel erg tof.

4. Feestelijk jurkje

Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn wat mij betreft: een feestelijk jurkje voor oud en nieuw! Ik heb die avond (nacht eigenlijk) een feest hier in de buurt en ik vind het dan wel leuk om voor de gelegenheid een jurkje aan te trekken. Ik heb alleen nog geen geschikte gevonden! Dit jurkje kwam ik tegen bij Vila en vond ik er wel leuk uit zien. Waarschijnlijk koop ik hem niet want ik ben niet zo van strapless (tenzij ik er een blazer overheen draag, maar dat vind ik dan weer te warm voor zo’n feest) maar leuk is ‘ie wel!

Heb jij nog een wishlist voor dit seizoen?