Ik struin geregeld het internet af op zoek naar nail-art inspiratie. Op Pinterest en Weheartit zijn vaak superleuke plaatjes te vinden! Laatst was ik weer eens op zoek en kwam ik allemaal ‘Christmas inspired’ nail-art creaties tegen. Er zaten zulke gave dingen tussen dat ik er wel een paar MOET delen met jullie! Klik vooral even verder als je nog inspiratie zoekt voor morgen.

Rood en wit! Super kerst-ig.

Vrij simpel, maar super leuk! Weet iemand waar je van die ‘streepjes’ kan halen?

Heel mooi strak gedaan. Like!

DIT VIND IK ZO TOF! Moet. hebben.

Dit vind ik echt een van de mooiste creaties! Net een mini schilderijtje.

Mooooi <3

Dit is vast en zeker een priegelwerkje geweest, maar het resultaat is erg leuk.

Iets simpeler, nog steeds gaaf.

Like.

Ook dit is mega strak gedaan. Zouden hier stempels voor gebruikt zijn?

Zwart en wit: altijd een goede combo

Ook heel creatief

Rudolph the rednosed reindeer!

En als afsluiter: een waar kunstwerkje! Ik vind dit ook echt een hele mooie foto.

Ga jij nog iets speciaals doen met je nagels met Kerst?

Bron foto’s: x