Het is alweer bijna Kerst, en Oud & Nieuw schiet ook al aardig op. Tijd voor een feestelijke outfit dacht ik zo! Met Kerst vind ik het altijd wel leuk om wat nieuws te hebben en voor Oudjaar geldt eigenlijk hetzelfde. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij Esprit! Ik was nog niet zo heel bekend met dit kledingmerk, maar ik zag dat ze toch wel veel leuke dingen hebben.

Zo kwam ik de volgende jurkjes tegen:

 

 

Kokerjurk van kant en satijn

 

Dit jurkje is van satijn met kantprint en heeft aan de bovenkant transparant kant. Ziet er wat mij betreft heel feestelijk en chique uit!

Op de pagina staat wat handige informatie vermeld, zoals dat de jurk wat kleiner valt en zeer geschikt is voor H en V figuurtypes.

De jurk kost € 99,99. Niet heel goedkoop, maar dan heb je ook wat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ad_esprit2

Feestjurk met pailetten

Dit is al meer mijn stijl! Het jurkje is geheel zwart en aan de bovenkant versierd met glimmende pailetten. De grijze ceintuur maakt het wat mij betreft helemaal af.

Leuk om gewoon zo te dragen (als je ergens bent waar het niet te koud is, uiteraard) maar in combinatie met een (gekleurd) colbertje kan dit natuurlijk ook prima!

Deze kost € 89,99.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glamjurk van softe tule

Tot slot dit exemplaar! Dit jurkje is wat duurder dan de andere twee, maar ik wilde hem toch even laten zien. Het jurkje is aan de voorkant rijk versierd met glanzende pailletten en kralen en heeft eveneens een ceintuur.

Volgens Esprit zelf zorgen de camouflerende plooitjes voor een romantische look. Wat wil je nog meer? ;-)

Zoals ik al zei is deze wat duurder, hij kost namelijk € 119,95.

Wat vind jij van bovenstaande jurkjes?
En wat wordt jouw outfit tijdens de feestdagen?

SP