Nog een paar nachtjes slapen en het is weer Kerst. Nog geen cadeautje gekocht voor je vader/zusje/schoonmoeder/iemand anders? Dan ben je wel heel last-minute! Omdat ik dit fenomeen maar al te goed ken heb ik vandaag wat last-minute cadeautips voor de Kerst. Lees je mee?


Veel mensen hebben tegenwoordig een smartphone. Vanzelfsprekend komen er ook steeds meer leuke smartphone accessoires op de markt, dus dat lijkt mij zeker een leuk cadeau om te geven. Aan zo’n hoesje hebben mensen ook echt iets, want het houdt je smartphone een stuk langer mooi.

in samenwerking met Marcel

Wat dacht je van dit LG Optimus G hoesje? Of dit LG Nexus 5 hoesje? Ik kwam bovenstaande hoesjes ook nog tegen en vind ze er ontzettend leuk uit zien.

 

 

Moet je nog een cadeau hebben voor iemand die wel van quotes houdt? Ga dan voor een mooie fotolijst met zijn/haar favoriete quote. Als je dit niet weet van de persoon in kwestie kan je natuurlijk een andere leuke, positieve quote kiezen. Veel mensen vinden het leuk om zoiets op te hangen of neer te zetten in huis!

Je hebt kant en klare lijsten met quotes, maar je kan het natuurlijk ook eenvoudig zelf maken. Google een mooi plaatje (let op goede beeldkwaliteit) of maak zelf iets moois in bijvoorbeeld Word. Even naar de winkel voor een mooie lijst en klaar is Kees!

 

 

Wat je natuurlijk ook kan doen is een uitje of activiteit cadeau geven. Een high tea (of high wine), dagje schaatsen of een lekker etentje. Deze cadeautjes vind ik zelf heel geschikt voor je vriend/vriendin.

Trouwens: als je een cadeautje moet bedenken voor je vriend/vriendin, wees gerust: hij/zij vindt alles wat je koopt toch wel leuk. Simpelweg omdat het van jou komt. ;-)

 

Tot slot: een fotocollage! Ik vind het zelf altijd erg leuk om creatief bezig te zijn voor iemand. Niks is leuker dan een zelfgemaakt cadeautje toch? Dit cadeau lijkt best wel op de quote-in-lijstje, maar het is toch anders. Zoek wat leuke foto’s op van jezelf met degene voor wie het cadeau is, en koop ergens een mooie fotolijst.

Tip: bij Action heb je leuke fotolijsten voor een leuk prijsje. Ook bij Xenos bijvoorbeeld hebben ze vaak wel leuke lijsten.

 

Zit hier geen geschikt cadeau tussen? Wat je natuurlijk ook altijd kan geven is:

  • parfum (niet orgineel – wel leuk)
  • cadeaubon
  • bonbons
  • fles wijn
  • leuk (kook)boek
  • DVD-box

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad! Wat doen jullie eigenlijk met Kerst? Cadeautjes, gourmetten..? Of gewoon een lekker rustig en relaxed dagje? Laat het me weten! :-)

Bron foto: 1245