Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van glitternagellak. Of het nou Kerst is of niet, de glitters kunnen wat mij betreft niet hysterisch genoeg zijn! Laatst had ik weer eens zin in lekker veel glitters, en daarom besloot ik When Monkey’s Fly van OPI er weer eens bij te pakken. Ik combineerde hem met twee andere lakjes en dat resulteerde in mijn favoriete Nail Of The Day sinds tijden!

In april hebben jullie al kennis kunnen maken met When Monkey’s Fly van OPI. Dit glitterlakje zat in de Oz The Great and Powerful by OPI Collection van begin dit jaar. Ik heb het lakje sindsdien niet meer zo vaak gebruikt, maar een paar dagen terug ontdekte ik hem dus weer. Ik was vergeten wat voor een prachtig lakje het eigenlijk is.

Naast When Monkey’s Fly heb ik nog een glitterlak gebruikt, namelijk Essence Special Effect topper in 10 Glorious Aquarius. Deze lak bevat verschillende soorten turquoise glitters. In combinatie met goud en grijs leek het me wel heel tof. Dus zodoende belandde ook deze lakjes op m’n nagels!

 

Gebruikte nagellak:

  • Flormar Cosmetics Wetlook nail enamel in WL03 grijs)
  • Essence  Special Effect topper in Glorious Aquarius (turquoise glitters)
  • OPI in When Monkey’s Fly (gouden glitters)

 

Ik heb bij deze Nail Of The Day een beetje geëxperimenteerd met gelnagellak (Gel Nails At Home van Essence) in combinatie met glitters. De grove glitters van When Monkey’s Fly hechten soms niet helemaal goed aan de nagel waardoor ze er snel af gaan. Ik besloot een laagje gel er overheen aan te brengen, en dit werkte verrassend goed! Door de Peel-Off Base valt de lak ook weer goed te verwijderen, dus ik denk dat ik voortaan maar een laagje gel er overheen doe. :-) Werkt prima!

 

Deze NOTD droeg ik gewoon tussendoor, maar je kan dit natuurlijk prima als inspiratie gebruiken voor een leuke feestelijke (Kerst) Nail Of The Day!

Laat me weten wat jij van deze NOTD vindt! Ben jij ook wel van de glitters of vind je het niks?