Vorige maand ben ik voor het eerst bij Flormar Cosmetics geweest in Amsterdam. In deze shoplog viel te lezen dat ik daar een aantal nagellakjes gekocht. Twee daarvan ga ik vandaag laten zien! Ik combineerde een lieve lichtroze kleur met een blauw-roze glitterlak.

Eerst even wat meer informatie over Flormar Cosmetics. Zoals jullie misschien wel weten kwam ik afgelopen zomer voor het eerst in contact met het merk. In Bulgarije kocht ik een fluoriserend gele nagellak. Ik was er helemaal weg van! Een paar maanden later las ik dat er een vestiging van Flormar ging openen in Amsterdam.

Vorige maand ben ik er dus geweest, en ik vond het echt een superleuke en mooie winkel.

Flormar Cosmetics is een Italiaans merk wat in Turkije gemaakt wordt. Er is nogal wat verwarring ontstaan over de oorsprong van het merk. Veel mensen dachten dat dit Turkije was. Dit is dus niet het geval. :-)

Ik kocht dus onder andere een lichtroze lak en een glitterlak met roze en blauw.

Gebruikte nagellak:

  • Flormar Cosmetics nail enamel in kleur 121
  • Flormar Cosmetics glitter nail enamel in kleur GL09

De roze kleur glanst heel mooi en dekte bij mij na drie laagjes. Ik vind zelf drie laagjes wat veel, maar goed, hierna geeft ‘ie wel volledige dekking. De witte randjes van mijn nagels zie je er in elk geval niet meer doorheen. De glitterlak bevat grove roze en blauwe glitters, en daarnaast ook kleinere blauwe glitters. Ik vond hem heel feestelijk! Leuk voor bijvoorbeeld de feestdagen.

Ik vind het altijd moeilijk te zeggen of de longlasting van de nagellak een beetje goed is. Nagellak bladdert er bij mij namelijk altijd heel snel af. Bij deze NOTD heb ik daarom gebruik gemaakt van de Essence gel nails at home set. Hierdoor bleef deze NOTD lang mooi. Of de lak zelf ook echt goed blijf zitten weet ik dus niet.

Deze lakjes van Flormar Cosmetics hebben mij in ieder geval blij verrast! De roze kleur vind ik heel mooi, en de glitters zijn gewoon leuk voor als je wat extra’s op je nagel(s) wil. :-)

Flormar Cosmetics bevindt zich aan de Kalverstraat in Amsterdam en alle producten zijn dus alleen daar te koop.