Het is inmiddels december en dat betekent dat het jaar 2013 er bijna op zit. Wat Pink Sensation betreft ben ik best  tevreden over het afgelopen jaar. Ik blijf het soms lastig vinden om het bloggen te combineren met school, maar voor mijn gevoel is het dit jaar aardig gelukt. Ik heb in 2013 ongeveer 140 artikelen geschreven en veel nieuwe dingen getest, dus het is tijd om mijn favorieten van dit jaar te bespreken!

MAKE-UP

We beginnen met mijn favoriete categorie: make-up! Ik blog hoofdzakelijk over make-up en heb dus redelijk wat nieuwe collecties en producten leren kennen in 2013.

❤ Catrice Liquid Liner

Na maandenlang een vloeibare eyeliner van Essence te hebben gebruikt stapte ik noodgedwongen (Essence was op bij Kruidvat) over naar de eyeliner van Catrice. Ik was erg benieuwd hoe ik deze eyeliner zou vinden na zo’n lange tijd Essence te hebben gebruikt, want voor mij was de eyeliner van Essence gewoon prima.

Na één keer gebruiken was ik om: dit was wel even een hele fijne eyeliner! Met de spitse punt kan je hele fijne lijntjes maken, de kleur is gitzwart en het blijft goed zitten. En dat voor €3,79! Hij is alleen niet waterproof, maar gelukkig is er ook een waterproof versie van. Deze heb ik onlangs ook gekocht en werkt net zo goed!

❤ RiRi ❤ MAC Holiday collectie 2013

Ik heb het afgelopen jaar over verschillende collecties geschreven, waarvan ik er meerdere heel mooi vond. Denk aan de zomerse Rétropical collectie van Yves Rocher of de Oz The Great and Powerful by OPI collectie. Toch waren dit niet mijn favoriete collecties van dit jaar, want dat was toch wel de RiRi ❤ MAC Holiday collectievan 2013. Deze collectie kwam ongeveer een paar weken geleden uit. Ik heb er helaas niks van gekocht. Jullie wel?

 

HUID & HAAR

Op naar de volgende categorieën, namelijk Huid & Haar. In deze categorie heb ik iets minder producten getest, maar alsnog was het wel de moeite waard.

❤ Qiriness Velvety Moisturizing Cream

Wat huidverzorgingsproducten betreft vond ik de Velvety Moisturizing Cream van Qiriness heel fijn. Ik kocht hem in het voorjaar en hij volgde een Chanel dagcrème op, dus de verwachtingen waren best hoog. Gelukkig bleek de crème geen miskoop. De crème hydrateert mijn huid, ruikt heel lekker en trekt lekker snel in. Ik ben blij dat de verkoopster mij deze crème heeft aangeraden en ben zeker benieuwd naar andere producten van het merk.

Klein nadeel: er hangt een prijskaartje aan van ongeveer €46,00.

❤ HEMA natural shampoo & conditioner

Op het gebied van haar(verzorgings)producten waren de Natural producten van Hema favoriet. In mei schreef ik dat mijn fascinatie voor natuurlijke producten steeds groter begon te worden, en dat ik het tof vond dat Hema nu ook zo’n collectie heeft.

Ik testte de shampoo en conditioner, en beiden bleken erg fijn te zijn. Het was even wennen omdat er geen siliconen en dergelijk in zitten, waardoor mijn haar dus niet zo smooth werd als normaal. Toch oogde mijn haar heel gezond, werd het (ook niet geheel onbelangrijk) goed schoon en had ik veel volume. Ik heb beiden producten tot op de laatste druppel opgemaakt en ben zeker van plan om ze nog eens te kopen, want voor die € 1,80 hoef je het niet te laten!

 

NAGELS

Tot slot nog een favoriete categorie van mij: nagels! Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe lakjes uit te proberen en lak dan ook graag mijn nagels. In deze categorie had ik meerdere favorieten, te weten:

❤ HEMA glitter topcoat

❤ L’Été Papillon de Chanel in Azuré

❤ Flormar Cosmetics

En tot slot..

❤ Essence Gel Nails at Home

 

Dit waren weer mijn favorieten van 2013! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en hopelijk tot volgend jaar!

Wat zijn jouw favorieten van 2013?

Bron foto: 1