Dat ik enorm van muziek houd is geen geheim. Ik word iedere ochtend gewekt door mijn wekkerradio, in de auto luister ik muziek, wanneer ik achter de computer zit ook, terwijl ik sport niet te vergeten, en ja, wanneer niet eigenlijk? Op dit moment luister ik bepaalde nummers heel veel, ik heb echt van die periodes. Hebben jullie dat ook? Vandaag laat ik mijn top vijf zien van dit moment, bestaande uit nummers van John Legend, Katy Perry, Yellow Claw, Stromae en Beyoncé.

1. John Legend – All Of Me

Met stipt op nummer één: All Of Me van John Legend. Wat een prachtig nummer is dit zeg. ❤  Hij staat momenteel op nummer drie in de Top 40, en dat is wat mij betreft meer dan terecht. Niet alleen het nummer zelf vind ik mooi, ook de tekst vind ik prachtig. Dus ja, dit nummer luister ik momenteel heel vaak!

2. Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse

Een heel ander nummer, maar wel eentje die ik supervet vind: Dark Horse van Katy Perry en Juicy J. Ik hoorde dit nummer voor het eerst op de radio, in de auto, en ik vond het meteen al een lekker nummer. Normaal gesproken vind ik de muziek van Katy Perry niet zó, maar dit nummer dus wel. Lekkere beat.

3. Yellow Claw ft. Rochelle – Shotgun (Original Mix)

Muziek van eigen bodem: Yellow Claw ft. Rochelle!  Sinds ik Yellow Claw afgelopen zomer voor het eerst op Mysteryland live heb meegemaakt ben ik groot fan. Ook dit nummer met Rochelle vind ik vet. Het nummer is al wat ouder (paar maandjes) maar daarom niet minder leuk.

4. Stromae – Formidable (ceci n’est pas une leçon)

Papaoutai vond ik een heel tof nummer, en ook dit nummer van Stromae vind ik leuk. En met dank aan de Engelse ondertiteling in bovenstaand filmpje weet ik ook wat ‘ie zingt. Ik vind Frans een hele mooie taal, heel fijn ook om Franstalige muziek te luisteren. Deze clip is ook wel grappig, Stromae speelt een halfdronken jongen met liefdesverdriet.

5. Beyoncé – 1+1

BEYONCÉ! ❤ Ik vertelde begin vorig jaar dat ik naar het concert ging, en I’m happy to tell you dat ik in maart weer naar een concert ga! 1+1 is een nummer wat al een paar jaar oud is, maar sinds kort heb ik het helemaal (her)ontdekt. Super mooi nummer.

Welk nummer luister jij op dit moment met meest?