Jullie weten inmiddels vast wel dat ik zo nu en dan een week lang foto’s maak van random dingen die ik meemaak, en deze dan deel op mijn blog. Vandaag is het weer tijd voor een diary! Ik heb vorige week wat meer foto’s gemaakt dan normaal en vandaag kan je lezen wat ik zoal uitgespookt heb.

Maandag

1. Stiekem nog even een foto van het weekend ervoor. Dit is (of beter gezegd: wás) mijn MAC foundation waar ik pas nog over blogde. Ik liet hem op zaterdagochtend kapot vallen. OMG! Ik heb een halve minuut met grote ogen staan kijken naar alle foundation op de vloer, en heb toen geprobeerd om nog wat te redden. Er is nog een klein beetje over. RIP. :'( 2. Het was op maandag zo onzettend druk in de bus en tram naar school, dat ik dik 40 minuten heb moeten staan. MEH! Verder was de maandag wel oké. Ik heb ’s middags gesport en heb daarna mijn opa en oma geholpen met het uitzoeken van een nieuwe computer. ’s Avonds ging ik vroeg slapen want ik was doodmoe.

Dinsdag

1. Op dinsdag ging ik met mijn werk als beroepsbeoefenaar naar een beursvloer voor vmbo-leerlingen (ik had geen school die dag). Dit was mijn derde jaar en ik vond het weer heel leuk! Leerlingen kunnen zo even ‘proeven’ aan verschillende beroepen, omdat het maken van een goede keuze natuurlijk best lastig is. Ik stond daar met een collega. 2. Nog een fotootje van de beursvloer. 3. Ik kwam rond half twee thuis en was aardig kapot. In totaal liepen er die ochtend 4 keer ongeveer 300 leerlingen rond. Poeh! ’s Middags was het tijd om naar de kapper te gaan, en dit was het resultaat. Blij mee! 4. In mijn kamer was nieuw laminaat gelegd, en ’s avonds kon ik alles weer inruimen en opruimen. Heerlijk vond ik dat! Muziekje (Yellow Claw) aan en gaan. Ik vind het resultaat ontzettend mooi.

Woensdag

1. Deze dag had ik school van ’s ochtends tot laat in de middag. Om te vieren dat de tentamenweken voorbij waren ging ik samen met nog drie klasgenootjes naar de snackbar om de hoek! Ik nam (hoe gezond!) een kleine kapsalon. 2. In de avond ging ik naar m’n lieve vriendje toe, die helaas ziek was. We hebben lekker rustig aan een filmpje gekeken, maar aangezien ik daar geen foto’s van heb hierbij een foto van m’n nagels van dit moment! Ik heb dit bijna de hele week op gehad. :-) De glitterlak is Catrice: Catch me if you can. Aanrader!

Donderdag

1. Op donderdag hoefde ik pas om half drie op school te zijn. Ik sliep uit tot een uur of half 9, maar had heel slecht geslapen. Ontbijtje. 2. Ik heb mijn tijd wel goed besteed, namelijk zes nieuwe nagellakken geswatcht van OPI (voorjaar/zomercollectie). Daar was ik wel even zoet mee. 3. Eerste les van het vak Huurrecht. 4. Selfie! Ik was een beetje down op donderdag, weet ook niet waarom. Het was ook heel slecht weer!

Vrijdag

1. Op vrijdag had ik van 10.00 tot 13.00 uur les! Dus dat was lekker kort. Het had werkelijk de hele ochtend en nog een groot deel van de middag geregend. En het was ook nog eens steenkoud. Boeeee. Hier was ik aan het wachten op de tram met een klasgenootje. 2. ’s Middags lakte ik m’n nagels en later in de middag kwam m’n vriend langs, die ook bleef eten. Oh ja, mijn vader was jarig deze dag! Maar hij vierde het pas zondag. Anyway, in de avond moest m’n vriend optreden met zijn band en ik ging natuurlijk mee om te kijken. Het is totaal niet mijn muziek (keiharde metal..) maar ik had wel een leuke avond!

Zaterdag

1. Deze dag begon met werken tot 13.00 uur. Daarna ging ik thuis de openingsceremonie van de Olympische Spelen kijken, met een schaaltje fruit erbij! 2. ’s Middags een beetje aan school werken en bloggen. Relaxed. 3. ’s Avonds lekker uit eten met het gezin + aanhang bij de Griek, nog voor m’n vaders verjaardag! Ik nam gyros met paprikasaus gegratineerd met kaas. 4. Later die avond had ik een surpriseparty van vriendinnetje Iris, die was zondag namelijk jarig. Linda en Anoeska hadden stiekem mensen uitgenodigd en Iris verrast. Was een leuke avond!

Zondag

1. Op zondag sliep ik uit tot een uur of 9 (kon niet meer slapen) om vervolgens weer tot half 1 in slaap te vallen. Uh, oké! Ik heb lekker rustig aan gedaan op zondag. Omdat er ’s avonds visite zou komen had m’n moeder een kwarktaart gemaakt, en ik heb had hem versierd. Het resultaat! 2. ’s Avonds was er dus visite en ineens kwam kat Simba bij mij en m’n vriend zitten. Hij zat half op mij en half op hem. Gek beest. ;-) Was wel een gezellige avond zo!

 

Dit was alweer mijn week! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien en om te lezen. Ik begin steeds meer plezier te krijgen in het bijhouden van zo’n diary, dus ik denk dat ik het wel vaker wil gaan doen. Als jullie dat ook leuk vinden tenminste! Het is even wat werk, maar wel een leuke manier om zelf terug te kijken op de afgelopen week.

Komende week heb ik het vrij druk. Zo staat er een dagje beautyshoppen gepland in Amsterdam, een afspraak bij de schoonheidsspecialiste/vriendinnetje om mijn wimpers en wenkbrauwen te laten verven, een lekker etentje op vrijdag met m’n vriend (Valentijnsdag) en nog wat dingen. Uiteraard heb ik ook gewoon school. Maargoed, gelukkig zijn het wel allemaal leuke dingen. :-)

Hoe was jullie week?