Voor mijn gevoel is de zomer nog hartstikke ver weg, maar zodra de eerste zomercollecties uit komen weet je gewoon dat het niet al te lang meer duurt. Vandaag laat ik de zomercollectie van GOSH zien, die nu net in de winkel ligt. Ik kan alvast vertellen dat er een paar mooie dingen tussen zitten!

De nieuwe collectie bestaat uit veel kleur en verschillende texturen. GOSH speelt hiermee goed in op de trends van nu.

Forever Eyeshadow Sticks – € 9,79

Deze oogschaduwsticks zijn romig, zacht en zijn volgens GOSH gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Ze zijn vrij van olie, parabenen en hebben een waterafstotende formule. Verkrijgbaar in acht kleuren.

Ik heb zelf vier kleuren om te laten zien. Van boven naar onder: 08 Green, 05 Grey, 06 Plum en 01 Silver Rose.

08 Green, 05 Grey, 06 Plum, 01 Silver Rose

De pigmentatie is zoals te zien is behoorlijk goed! Ik was in ieder geval blij verrast. :-) De kleuren zijn mooi intens, en hier kan je zeker een mooie look mee maken. Ook fijn: de potloodjes blijven heel goed zitten. Na het swatchen wilde ik de kleuren eraf halen met een removerdoekje, maar ze bleven muurvast zitten! Deze oogschaduwsticks kan ik dus zeker aanraden.

Lip Lacquer – € 8,49

Je zou denken dat dit nagellak is, maar niks is minder waar. GOSH verrast ons met deze Lip Laquers, die je lippen een prachtige kleur moet geven. Langhoudend en verrijkt met arganolie en vitamine E. Ook de Lip Lacquers zijn vrij van parabenen. Verkrijgbaar in acht kleuren.

Ik heb de kleuren 05 Crispy Lips en 08 Dangerous lips.

Wat een pigment hè? Er komt echt superveel kleur vanaf.

Crispy Lips is een lieve roze kleur en Dangerous Lips is rood en ook meteen een stuk donkerder. Ik moet zeggen dat ik beiden kleuren erg mooi vind! Toch is Dangerous Lips mijn favoriet, omdat ik het idee heb dat deze net iets beter dekt. Het aanbrengen gaat makkelijk met het kwastje en het product voelt fijn aan. De kleuren blijven ook nog eens lang zitten.

Quattro Eyeshadow – € 10,99

Ah, dit quattro ken ik nog van vroegâh. Toen ik een jaar of 14/15 was bestond dit al en het doet me altijd denken aan die tijd. Anyway, volgens GOSH heeft dit palette een hoge kleurensiteit en zou het geschikt zijn voor het maken van groene smokey eyes. Verkrijgbaar in Q 56 Green Valley.

De pigmentatie is redelijk te noemen. Ik ben er niet helemaal ondersteboven van, maar het is ook  niet slecht. De kleuren vind ik wel mooi en passen ook goed bij elkaar.

Frosted Nail Lacquer – € 7,29

Helemaal hip op dit moment: een bijzondere textuur op je nagels. Volgens GOSH zien je nagels er na het lakken uit alsof je ze in glitterzand hebt gedipt. Verkrijgbaar in vijf kleuren.

 

Tot zover de zomercollectie van GOSH voor 2014. Ik ben zeker enthousiast over de collectie, zeker omdat er een paar leuke nieuwe dingen tussen zitten. Denk aan de Lip Lacquers, die vind ik zelf echt heel leuk. Ook de oogschaduwsticks behoren tot mijn favorieten.

GOSH is te koop bij Kruidvat en de producten zouden nu in de winkels moeten liggen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.