Deze hele winter had ik nog geen nieuwe schoenen gekocht. Ik kon het zelf amper geloven, maar het was toch echt waar. Ik wilde wel wat nieuws, maar ik kon steeds geen leuke laarzen vinden. Je zou het misschien niet zo snel verwachten, maar in de webshop van Miss Etam vond ik een leuk paar. Ik bestelde ze, ontving ze per post, en vandaag laat ik ze zien! Kijk je mee?

De laarzen die ik besteld heb heten officieel “Laars cowboy zwart”. Deze laarzen zijn exclusief online verkrijgbaar en zijn er ook in het grijs. Ik vond zwart leuker, omdat ik dat beter kan combineren. De laars is dus een cowboy model met een hak, en is voorzien van studs aan de zijkanten. Ze zijn van nepleer en sluiten met een rits.

Ik plaatste mijn bestelling op zondagavond, en kreeg op maandag bericht dat het verzonden was. Lekker snel! Uiteindelijk ontving ik de laarzen op dinsdag. Op de website kan je gemakkelijk zien waar je bestelling is, en wanneer het bezorgd wordt. Ook kan je aangeven wanneer je wil dat het bezorgd wordt. Heel handig als je het mij vraagt!

Tadaaa, dit zijn ze! De laarzen kwamen aan in een hersluitbare zak, zodat je de bestelling makkelijk kan retourneren als dit nodig is. Bij mij was dat zeker niet het geval, want ik vond de laarzen er direct prachtig uitzien! In het echt zien ze er precies zo uit zoals op de foto’s in de webshop. Super fijn! Uiteraard kon ik niet wachten om ze te passen.

Ik had geluk, want ik had precies de goede maat besteld. Mijn schoenmaat verschilt nog wel eens bij het ene of andere merk, maar gelukkig zitten deze goed. Ik heb maat 39.

De laarzen zitten helemaal prima. Ze zijn niet van echt leer, dus dat betekent dat je wel eerder last kan krijgen van zweetvoeten. Ik heb daar zelf nooit zoveel last van. Tuurlijk zul je verschil merken met echte leren laarzen, maar ik vind dat persoonlijk geen big deal. De laarzen zijn aan de bovenkant versierd met studs. Ik moet zeggen dat ik dit echt superleuk vind. Natuurlijk had ik ze anders niet gekozen, maar toch. De studs maken het naar mijn idee helemaal af. Na de eerste keer dragen merkte ik wel dat mijn voeten een beetje pijn gingen doen, dit kwam denk ik omdat ik lang moest staan. Of het echt aan de laarzen ligt weet ik niet, misschien moet ik ze gewoon nog even inlopen. Over het algemeen zitten ze gewoon goed!

Er zit een hakje onder de laarzen, ik gok van een centimeter of vier á vijf. De hak is vrij breed, waardoor je heel stabiel staat. Ik vind dit altijd een voordeel bij zulke laarsjes. Je loopt wel op hakken, maar het is niet oncomfortabel! Leuk om te combineren met jeans bijvoorbeeld, of met een gekleurde broek of  blazer.

Aan de zijkant zit een rits, en die werkt gewoon prima.

En nog even een outfit foto! De laarzen passen perfect bij deze grijze jas die ik heel vaak aan heb. Zoals ik al zei is zwart heel goed te combineren, dus ik heb zeker genoeg outfits waarbij ik deze laarzen kan dragen!

Ja, ik ben heel blij met mijn laarzen van Miss Etam. Ik moet zeggen dat ik nooit eerder schoenen van deze winkel heb gehad en dat ik bij een zoektocht naar leuke schoenen ook niet zo snel aan Miss Etam zou denken. Ik associeer deze winkel toch wat meer met mijn moeder (zij koopt er nog wel eens wat) dan met mijzelf. Toch heb ik er nu hele mooie laarzen van die ik zeker nog heel vaak ga dragen!

De laarzen die ik heb kosten € 44,99 en zijn exclusief online verkrijgbaar. Zoals je al kon lezen zijn ze er ook in het grijs.

Wat vind jij van deze studded boots?
En heb je zelf wel eens iets bij Miss Etam gekocht?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.