Afgelopen dinsdag ging ik beautyshoppen met Mara in Amsterdam! Dit deed ik al eerder met haar, en omdat we het vorige keer zo leuk vonden besloten we het nog een keer te doen. Ik heb weer lekker veel make-up gekocht kan ik jullie vertellen! Zo kocht ik een supermooie lipstick van MAC, geweldige producten van Flormar en een oogschaduwpalette met mijn favoriete kleuren.

Bij Flormar kocht ik om te beginnen drie nagellakjes. Ik had al een stuk of vijf lakjes van het merk in mijn bezit, maar ik zag toch weer een paar mooie die ik wel aan mijn collectie wilde toevoegen. Ik ging voor de witte Icy Topcoat, een grijze Black Dot nagellak en een zilveren glittertopcoat. Ik ben vooral benieuwd naar de Icy Topcoat, volgens mij geeft dat wel een heel mooi effect! De lakjes waren
€ 3,50 per stuk.

Ik zocht een waterproof eyeliner, want die van Catrice was aan het uitdrogen. Ik vond deze eyeliner in het schap en na een swatch besloot ik dat deze wel de moeite waard was om te proberen. Het is de Artliner Precision Black. Bij het swatchen kwam er namelijk een perfect dekkende gitzwarte kleur vanaf. Like! Dat ‘ie ook nog eens waterproof bleek te zijn was een fijne bijkomstigheid! Ik nam hem mee voor € 5,95.

De lipstick, om precies te zijn de Deluxe Cashmere Lipstick Stylo, kocht ik in kleur DC27: een prachtige paarse berrykleur. Ik was meteen verliefd op de kleur, dus ik besloot de lipstick te kopen. Ik betaalde er € 6,95 voor.

Leuk: omdat ik meer dan 20 euro had besteed kreeg ik dit roze tasje gratis. Best handig voor op reis, toch?  Thanks Flormar! Mocht je Flormar willen bezoeken: de winkel zit aan de Kalverstraat.

Bij Douglas besloten Mara en ik de lipsticks van MAC te gaan bewonderen en te swatchen. Dit bleek uiteindelijk niet zo’n goede zet voor mijn portemonnee, want na een hele dag d ekleur op mijn hand te hebben bewonderd kocht ik een Retro Matte lipstick in All Fired Up. IK HOUD VAN DEZE KLEUR! Echt. Ik vind ‘m zo mooi! De lipstick is helemaal matte en de kleur zit een beetje tussen fuchsia en paars in. Deze lipstick was € 18,50.

Ik wilde die dag graag een palette met mijn favoriete kleuren samenstellen bij Inglot, maar ik had er even niet aan gedacht dat deze winkel helaas failliet is gegaan. Per toeval liepen Mara en ik langs Make-Up Studio, en tadaaa: hier kon ik ook zelf een palette samenstellen! Ik besloot dit dan ook te doen. Het werden drie kleuren: taupe, medium bruin en beige. Heel erg geschikt voor een dagelijkse look! Voor dit palette betaalde ik ongeveer € 25,00.

Tot slot nog een paar dingetjes bij DA. De DA aan de Leidsestraat vind ik zeker een aanrader, want ze hebben lekker veel producten van veel verschillende merken. Zo vind je er OPI, Pupa Milano, Revlon enzovoort!

Ik kocht een nagelverharder van Sally Hansen, omdat mijn nagels nu heel mooi lang zijn en ik dit graag zo wil houden. :-) Ook kocht ik nog twee schattige flesjes shampoo en conditioner van Organix, namelijk met Moroccan Argan Oil.  Leek me leuk om te proberen.

 

Tot zover mijn shoplog! Ik heb aardig wat geld uitgegeven die dag, maar ik ben met alles wel ontzettend blij. Vooral de lipstick van MAC en het oogschaduwpalette vind ik prachtig. Al met al was het een hele geslaagde dag.

 Nu ben ik benieuwd: van welke producten wil jij een review zien?