Bij Kruidvat spotte ik afgelopen weekend een aantal nieuwe lakjes van Catrice: de Crushed Crystals. Deze minicollectie bestaat uit zes lakjes die allemaal een liquid sand effect hebben. Ik nam twee kleurtjes mee, waaronder een rode kleur met glitters genaamd Royal REDding.

Royal REDding is een dieprode kleur met fonkelende rode glitters. In eerste instantie hoefde ik hem niet per sé te hebben, ik twijfelde namelijk tussen deze en een andere kleur. Ik vroeg mijn vriend welke hij het mooiste vond, en hij zei dat dit de rode kleur was. Ik besloot hem toch mee te nemen en eenmaal thuis was ik blij verrast!

De kleur rood vind ik precies goed: niet te licht en niet te donker. Perfect! De lak droogt semi-matte op en voelt een beetje stroef aan, precies zoals andere liquid sand nagellakken. De rode glitters maken de lak wat mij betreft heel speciaal. Zo eentje als deze had ik nog niet in mijn collectie.

Ik vond het lastig om de kleur helemaal goed op de foto te krijgen. In het echt vind ik hem een stuk mooier dan hier op de foto’s te zien is.

Na twee laagjes dekt de lak volledig en na ongeveer een uurtje is hij op z’n mooist, dan glanst hij namelijk niet meer zo erg. De longlasting vind ik erg goed:  na drie dagen had ik nog geen beschadigingen. Een aanrader dus, deze chique kleur rood!

De Crushed Crystal lakken van Catrice zijn vanaf deze maand onderdeel van het vaste assortiment en zullen dus nog wel even te koop zijn! Ze kosten € 3,39 per stuk.

Wat vind jij van deze Crushed Crystal nagellak?