Tijdens mijn zoektocht naar een leuke tag vond ik de First Things tag. Dit leek me wel aardige om in te vullen, dus dat besloot ik te doen! Benieuwd naar mijn eerste baantje, eerste auto of eerste grote aankoop? Lees dan even verder!

– Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Mijn wekker zo snel mogelijk uitzetten! Ik zet hem expres wat vroeger zodat ik nog even kan snoozen. Heerlijk vind ik dat. Daarna check ik meestal mijn telefoon, want eigenlijk altijd heb ik een ‘goedemorgen’ whatsappje van mijn vriend. Als ik er eenmaal uit ben ga ik meestal eerst even naar de badkamer om wakker te worden, daarna kleed ik me aan, doe ik mijn make-up en ga ik naar beneden om te ontbijten.

– Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Meestal heb ik me al omgekleed thuis, dus als ik in de sportschool ben haal ik wat spullen uit m’n sporttas en leg deze tas vervolgens in een kluisje! Daarna doe ik cardio en spieroefeningen.

– Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Mijn tas neergooien en even chillen. Op de bank zitten met wat te drinken of te eten, en meestal dan even tv kijken of zo. Even ontspannen.

– Eerste auto
Tevens ook mijn huidige auto: een Toyota Yaris uit 2002. Lekker oud ding, maar hij rijdt nog prima! Ik kocht hem eind 2012 over van mijn opa, die zelf een andere auto kocht. Het was (is!) een duur geintje, maar ik ben er nog elke dag blij mee, vooral als het slecht weer is. Ik heb hem gepimpt met stickers. :-)

– Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Ik heb gelukkig nog nooit een ongeluk gehad, maar ik heb wel eens een verkeersovertreding begaan. Door rood fietsen doe ik regelmatig (ja, ik ga toch niet wachten als er toch niks aankomt!) en ik ben met de auto ook eens per ongeluk (!) door rood gereden. Gelukkig niks gebeurd.

– Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Ik geloof dat ik vroeger prinses wilde worden. En daarna juf.

– Eerste keus dessert
Cheesecake (recept) of crème brulee of brownie. Omnomnom.

– Eerste keus qua drinken
Water, thee of Coca-Cola vanile. Vooral die laatste is erg favoriet.

– Eerste liedje dat in je opkomt
All Of Me van John Legend. Ik houd echt van dat nummer.

In het vliegtuig!

– Eerste grote aankoop
*denkt heel hard na* Dat was denk ik op mijn twaalfde een stereo-installatie. Gewoon een simpel ding waar cd’s en cassettebandjes (!) in konden. Was toen iets van tachtig euro dacht ik, was voor mij toen echt een hoop geld.

– Eerste baantje
Bij mijn vader in de tuin! Ik woon in het Westland dus bijna iedereen hier is begonnen in de kassen.

– Eerste keer in het vliegtuig
Dat was op mijn vierde, toen ik met mijn ouders, zusje en opa en oma naar Mallorca ging. Ik kan me terugweg nog wel goed herinneren: ik ging ‘spelen’ met andere kindjes. Ook weet ik nog dat ik de vleugels van het vliegtuig zag en aan mijn oma vroeg of ik daar op mocht. Dat leek haar niet zo’n goed idee, haha.

Dat was de tag alweer! Neem hem gerust over als je hem ook leuk vindt. :-)