In maart komt Catrice met een nieuwe limited edition nagellak. En wat voor één! Deze nieuwe collectie bestaat alleen maar uit nagellak met speciale finishes en texturen. Ik ontving laatst een persbericht hierover met alle nieuwe kleuren, en die wilde ik jullie natuurlijk niet onthouden. We moeten nog even geduld hebben, want ze liggen voorlopig nog niet in de winkels, maar even spieken kan natuurlijk altijd!

De reeks nieuwe lakjes bevatten driedimensionale structuren, kleuren met holografische of metallic effecten en meer! Een echte ‘luxury’ collectie dus.

In de collectie zitten  20 lakjes die onderverdeeld zijn in vier verschillende effecten: Sand’sation, Chameleon, Million Brilliance en Holomania.

Luxury Lacquers by CATRICE – Million Brilliance

Ik begin even bij de Million Brilliance lakken. Deze lakjes zijn voorzien van multidimensionale glitters in alle soorten en maten. Volgens Catrice geeft dit een gevoel van ultieme luxe. Ik ben zelf groot fan van glitterlakjes, en kan niet wachten tot ik ze kan uitproberen! Verkrijgbaar in acht kleuren, welke hieronder te zien zijn.

C01 BRIGHTsmaid, C02 Glitz Carlton

C03 Glitterama, C04 The Big Bling Theory

C05 Walk Of Glitters, C06 Glitters Are A Girl’s Best Friend

C07 Sweet Glitzteen, C08 Glitter Me If You Can

 

Luxury Lacquers by CATRICE – Sand’sation

Deze Sand’sation lakken bieden een ‘sandy’ finish met hoge dekking en een sensationeel briljante kleur. Althans, dat beweert Catrice! Liquid Sand nagellakken zijn al even hip, en vanaf nu kan je daarvoor dus ook terecht bij Catrice. Er zijn in totaal acht kleuren verkrijgbaar, welke je hieronder ziet.

C01 perSand Real, C02 Maliblue

C03 Sandhopper, C04 PLUMbeach

C05 Strawberry BAYquiri, C06 It’s a PINKini

C07 TropiCoral, C08 Waikiki Peach

Luxury Lacquers by CATRICE – Holomania

In de collectie zitten ook vier holografische lakjes. Het zijn metallic kleuren met een prisma-effect in zilver, blauwtinten en paars. Ik ben benieuwd! De verschillende kleuren zijn hieronder te zien.

C01 Holo Manolo, C02 ApHolo 7

C03 Holo In One, C04 Plum Me Up Scotty

Luxury Lacquers by CATRICE – Chameleon

Tot slot de Chameleon lakken. De naam zegt het eigenlijk al: deze lakjes hebben een uniek kameleoneffect (colour change). Catrice belooft een mooie glans, uitstekende dekking en een longlasting textuur. Klinkt goed! Verkrijgbaar in koperchroom, blauwachtig roze, helder kersenrood en perzik.

C05 Chromeo & Julia, C06 Chromit & Miss Pinky

C07 Salmon Salmon But Different,  C08 C(h)ome, Leon!

 

Als je me vraagt welke lakken ik aan mijn collectie zou willen toevoegen zeg ik: ALLES! Serieus, ik vind de collectie er geweldig uit zien. Ik ben groot fan van glitternagellak en dergelijke, dus ik word hier zeker héél blij van! Ik wil echt serieus alles, er is geen lakje die ik er zo op het eerste gezicht niet mooi uit vind zien.

Ik heb toch even heel kritisch gekeken naar alle nieuwe lakjes, en ben tot de conclusie gekomen dat ik de volgende kleuren zeker wel zou willen hebben:

 • Million Brilliance:
  • C03 Glitterama
  • C06 Glitters Are A Girl’s Best Friend
  • C07 Sweet Glitzteen
 • Sand’sation:
  • C02 Maliblue
  • C05 Strawberry BAYquiri
  • C07 TropiCoral
 • Holomania:
  • C04 Plum Me Up Scotty
 • Chameleon:
  • C06 Chromit & Miss Pinky
  • C08 C(h)ome, Leon!

De Luxury Lacquers limited edition van Catrice is half maart 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in mei 2014 bij Kruidvat in België.

Wat zijn jouw favorieten?