BAM, daar was ‘ie dan ineens: het nieuwe album van Beyoncé. Geheel onaangekondigd en dus ook geheel onverwacht. Ik luister het album inmiddels best wel vaak, en Partition is op dit moment mijn favoriete nummer. Vorige week kwam de clip uit, en dat vond ik toch wel zo’n bijzondere clip dat ik die graag wilde delen.

Partition is nummer zes op het album en is geproduceerd door onder andere Beyoncé zelf, Justin Timberlake en Timbaland. Het nummer gaat over seks en romantiek, met zeer duidelijke teksten die Beyoncé normaal gesproken zelden uitlegt in nummers. De video gaat over Beyoncé zelf en haar man en rapper Jay-Z.

De clip is vrij pikant met weinig verhullende outfits en gaat dus over verleiden. We zien onder andere dat Beyoncé een met juwelen bekleed korset draagt en dat ze kronkelt over een houten vleugel. Geen alledaagse clip dacht ik zo.

Goed, het nummer zelf vind ik dus superleuk. Geen typisch Beyoncé nummer zoals we van haar gewend zijn (denk aan de wat oudere nummers Crazy In Love en Run The World), maar een nummer met electro-invloeden.

De looks in de clip zijn dus heel verschillend, maar ik vind ze zeker gaaf. Zo gaaf dat ik er een artikel over wilde schrijven. Mijn favoriete looks zijn toch wel die op van foto één en foto twee. Het blonde haar, de donkere huid, smokey eyes en rode lippen staan Beyoncé super. Maar de tweede foto vind ik ook niet mis: de donkere kleuren en paarse lipstick maken het allemaal heel mysterieus.

Benieuwd geworden naar de clip? Je checkt hem hieronder:

Wat vind jij van Partiton? Kende je het nummer al?
En wat vind je van de clip? Let me know!